Zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” (UMF’s) zijn een echte goudmijn – voor de asielsector. De belastingbetaler betaalt natuurlijk de prijs, meldt Zuerst. Er zijn nu nieuwe cijfers beschikbaar uit Berlijn, dat dankzij zijn rood-rood-groene regering blijkbaar het nieuwe Mekka is geworden voor minderjarigen, maar ook voor oudere “vluchtelingen”.

Statistisch gezien komen er momenteel elke dag twee minderjarigen in Berlijn aan. De ouders willen vaak volgen via gezinshereniging en sturen hun kinderen vooruit. Sinds begin 2020, op 13 december, werden 491 jonge migranten geregistreerd in de eerste opvangfaciliteit voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. Een daling ten opzichte van vorig jaar is vooral te danken aan Corona, zeggen ze – en natuurlijk niet aan een mentaliteitsverandering in de politiek.

De jonge migranten die door het Berlijnse bureau voor jeugdzorg werden geregistreerd, waren voornamelijk afkomstig uit Afghanistan (28 procent), Vietnam en Syrië (elk 11 procent), Gambia, Guinee (elk 5 procent), Marokko, onduidelijk (meestal Palestijnse vluchtelingen zonder nationaliteit), de Russische Federatie, Oekraïne, Algerije, Tunesië (elk 2 à 3 procent). De rest (25 procent) had de nationaliteit van 30 andere staten.

Het meest schandalig is dat buitenlandse gezinnen zelfs zuigelingen en baby’s vooruit sturen – drie procent van de kinderen was jonger dan drie jaar, twee procent tussen vier en vijf jaar, zestien procent tussen zes en dertien jaar. Iets meer dan de helft zei dat ze 14, 15 of 16 jaar oud waren, en 28 procent zei dat ze 17 waren.

De kosten die de Duitse “gastsamenleving” mag betalen voor huisvesting, onderwijs en “integratie” van de minderjarige nieuwkomers zijn immens en zijn sinds 2015 onveranderd gebleven: in Berlijn bedragen ze 8000 tot 9000 euro per maand voor een enkele minderjarige.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitsland: Bijna 64.000 strafbare feiten gepleegd door “immigranten” in slechts drie maanden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties