Moet je vertrouwen op de medische industrie en overheid en je willens en wetens laten injecteren met viraal genetisch materiaal?

Als je gezond bent maakt het immuunsysteem gehakt van het zoveelste coronavirus dat rondwaart.

Is het grootschalig vaccineren van mensen die nauwelijks gevaar lopen dan zinnig? Zijn de maatregelen niet vele malen erger dan het virus?

Het antwoord is ja. Er is een limiet is aan hoeveel we als samenleving op willen offeren om bepaalde levens te redden.

HPdeTijd

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tweede Kamer akkoord met indirect gedwongen vaccinaties

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marijke Hauwert
1 jaar geleden

Ik ben zeer blij om het artikel over het spikevaccin te hebben gelezen. Waarom? Ik zei afgelopen week tegen mijn echtgenoot, “volgens mij is het vaccin de aanstichter van de huidige nieuwe pandemie, kijk naar Israel, het eerst land bijna volledig gevaccineerd met Pfizer”.
Mijn echtgenoot heeft zich laten vaccineren, geheel tegen mijn zin, maar het is zijn lichaam. Gelukkig zien we voorlopig geen bijwerkingen, wat mij betreft, ik heb door mijn 87-jarige buurvrouw te verplegen zelf Covid gekregen en vond het zelf meevallen. Mijn echtgenoot en arts niet volgens hen was ik doodziek, het enige waar ik last van heb, zijn longen die 90% werken en soms een plotselinge moeheid. Maar ik ben wel 78 jaar.