De Lockdown heeft niet tot nauwelijks invloed op het aantal besmettingen.

Toch wordt de Lockdown verlengd. Waar de zinloze Lockdown wel invloed op heeft is de faillissementsgolf die er aan zit te komen. Die wordt nog even uitgesteld doordat het financiële steunpakket verlengd en uitgebreid wordt, meldt de NOS.

Over de hele wereld wordt er geld bijgedrukt alsof het gratis is. Ooh wacht, het is ook gratis. En het is ook niks waard. Het financiële systeem moet ge-reset worden.

Faillissement worden uitgesteld, maar berichten uit het veld laten al wat anders zien.

De simpelste conclusie is dat het doel van de Lockdown niet Coronabestrijding is, een ziekte die niet eens de belangrijkste doodsoorzaak is in Nederland noch de wereld, maar het uitschakelen van het MKB en met name de horeca.

In de horeca komen mensen samen en kunnen overleggen, over van alles en nog wat, kennelijk is dat niet de bedoeling. Dit gebeurt in dezelfde periode dat er een ongekende vorm van digitale censuur doorgevoerd wordt. Zelfs de wettige president van het machtigste land op aarde is van alle sociale media verbannen. Als mensen niet met elkaar kunnen communiceren kunnen ze ook niet in opstand komen. En de boven ons gestelden hebben openlijk aangekondigd wat er aan zit te komen.

Het doel van The Great Reset is duidelijk om alle macht in de handen van een paar globale spelers te leggen, die vervolgens beslissen wat wel en niet goed is voor de mensheid, en om het MKB om zeep te helpen ten faveure van de Amazon’s, die vandaag Parler van het internet getrapt heeft om de vrijheid van meningsuiting te smoren, en Ali Baba’s van deze wereld.

Minister Wiebes (VVD) spuugt zelfs openlijk op het MKB:

Hoe druk is het werkelijk in de ziekenhuizen?

De altijd netjes in de overheidspas lopende BBC meldt:

Bij de aankondiging van de nationale lockdown, zei de minister-president Boris Johnson dat NHS riskeerde te worden overweldigd als de maatregelen niet werden genomen.
Maar de statistieken suggereren dat het percentage bedden dat momenteel door patiënten wordt bezet eigenlijk lager is dan normaal.

Gisteren schreven we al dat in Nederland de druk op de gezondheidszorg kunstmatig hoog gehouden wordt, doordat er duizenden vrijwilligers geweigerd worden, en Rutte de zorg volledig gesloopt heeft, terwijl er al 9 maanden geen enkele poging gedaan is de zorg op te schalen.

In Duitsland worden er zelfs massaal ziekenhuizen gesloten te midden van een zogenaamde crisis.

Dit is geen gezondheidscrisis, het is een globale staatsgreep

Er zijn in Nederland maar 400 mensen onder de 70 overleden aan Covid. Dat is geen gezondheidscrisis. Onze overheid heeft wel continu opzettelijk de bescherming van onze ouderen tegengewerkt. Dat is moord.

Dit is slechts een van de heel vele voorbeelden.

https://twitter.com/gerdavanbeek/status/1348207387187015681

En dat is in januari van dit jaar, een jaar nadat we wisten dat Corona ook deze kant uit zou komen. De slachting vindt plaats in de ouderenhuizen en de verpleeghuizen, waar je pas terechtkomt als je toch al niet meer heel lang te leven hebt.

En dat zijn nou net mensen die toch al niet heel veel activiteiten ondernemen waar een Lockdown effect op heeft. Omdat ze daar simpelweg niet meer toe in staat zijn. Het is onze morele en menselijke taak hun laatste maanden en jaren zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Het gaat om onze moeders en vaders, onze opa’s en oma’s.

En dat is nou net de groep die, nog steeds, niet beschermd wordt. Het is ook de enige groep die beschermd dient te worden, want voor de rest van de bevolking is covid niet heel dodelijk. Onze ouderen worden geofferd om een crisis te ensceneren, zodat er een Great Reset doorgeduwd kan worden.

Dat onze politici tot alles in staat zijn bewijzen ze jaar op jaar. Al 60 jaar zwengelen ze de massa-immigratie aan van brute verkrachtende en moorddadige horden en ze schrikken er zelfs niet voor terug om koppensnellerbrigades in Syrië te financieren. We worden geregeerd door onmenselijke monsters.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


“De Great Reset” – de weg naar het digitale concentratiekamp

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rebel&Girl
Rebel&Girl
2 jaren geleden

Zolang we het allemaal blijven pikken, zal het zo blijven en zelfs erger worden wake-up, ze willen door heel Europa, de wegen uitbreiden/begaanbaar maken voor groot militair materieel..Grootmoeder wat heeft u toch sterke wegen >>>dat is om je straks beter te kunnen bezetten.
Altijd al gedacht er komt een 3e oorlog???? Dankzij een superstomme, swappende, labbekakkerige, volledig verslaafde en manipuleerbare generatie watjes, is de oorlog aan ons verklaard. Wij die het zien en beseffen zijn vaak net iets te oud om de barricades op te gaan.
We gaan straks collectief ten onder en ondertussen horen we nep nieuws>>> het gaat helemaal niet zo slecht met de economie, er zijn veel minder werklozen, nog nooit zoveel sprookjes voor Dombo’s gehoord.