Tot woede van veel wetshandhavers worden de door de Italiaanse staat betaalde repatriëringen van buitenlanders bewust gebruikt om de vakantie met hun familie in de landen van herkomst te kunnen doorbrengen en vervolgens terug te keren naar Italië.

Zoals Felice Romano, algemeen secretaris van SIULP (Sindacato Italiano Unitario dei Lavoratori della Polizia/Verenigde Italiaanse Unie van Politiemedewerkers) uitlegt, zou de economische schade worden toegevoegd aan de belachelijke situatie voor de Italiaanse belastingbetaler, vooral als “vrijwillige repatriëringen” juist met Kerstmis toenemen, wanneer “buitenlanders op onze kosten gerepatrieerd willen worden om de vakantie met hun familie door te brengen”.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties