De Britse regering wil dat de politie het publiek Covid-boetes geeft na slechts één mondelinge waarschuwing, zo blijkt uit videobeelden die online circuleren die laten zien dat een vrouw wordt omringd door agenten omdat ze meer dan eens per dag haar huis verlaat, en hoe een andere geboeid wordt met haar handen achter haar rug omdat ze op een bankje zit.

Het beleid van Binnenlandse Zaken om Lockdown overtreders onmiddellijk met boetes om de oren te slaan, verklaart de beelden die een vrouw aan de kust tonen met een oudere metgezel die door een grote groep politie wordt omringd en haar vertelt dat ze is gezien op verschillende locaties in de stad, en dat mensen slechts één keer per dag hun huis mogen verlaten voor hun dagelijkse lichaamsbeweging voor een bepaalde periode.

“Op dit moment mag je één keer per dag naar buiten om te bewegen”, dreigde een van de agenten die haar hadden omsingeld, terwijl een collega dreigde haar te arresteren als ze haar persoonlijke gegevens niet zou geven, onder verwijzing naar de wetgeving inzake asociaal gedrag.

De video beweegt zich dan naar een andere vrouw die schreeuwt van de pijn, terwijl haar polsen achter haar rug geboeid worden terwijl ze tegen de cameraman zegt dat dat is omdat ze op een bankje zat.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Engeland: Twee vrouwen kregen een boete omdat ze een parkwandeling maakten in de coronadictatuur

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties