Latijns-Amerikaanse kartels en Chinese Triades.

Op de dag dat bekend wordt dat de PVV een Ministerie van Remigratie op wil richten, twitterde Thierry Baudet dat hij buitenlanders wil importeren om personeelstekorten in de zorg weg te werken. Nadrukkelijk geen Europeanen voegde hij daar zelfs nog aan toe, terwijl Europeanen cultureel gezien veel dichter bij ons staan.

Een vreemd voorstel als je weet dat er tienduizenden zorgmedewerkers ontslagen zijn onder de afbraakkabinetten Rutte en de werkloosheid in Nederland door de Cojonamaatregelen van Rutte binnenkort gigantisch is. Dan lijkt het logisch dat er heus wel Nederlanders te vinden zullen zijn om die plekken op te vullen.

Bovendien zal de zorgbehoefte in Nederland snel afnemen als er gestart is met de remigratie, want allochtonen leggen een onevenredig groot beslag op de zorg. Iedereen die wel eens naar de spoedeisende hulp is geweest in een grote stad weet dat allochtonen al naar de spoedeisende hulp gaan als ze bij wijze van spreken een beetje jeuk hebben aan hun grote teen hebben of een loopneus en dat dan ook nog eens de hele familie meekomt.

Ook ziektes als obesitas en daaraan gerelateerde ziektes en diabetes komen veel meer voor bij allochtonen, omdat ze elke dag suikerfeest vieren met hun baklava en turks fruit. Het aandeel van allochtonen dat een beroep (zou) moet(en) doen op de geestelijke gezondheidszorg is ook disproportioneel, omdat inteelt een belangrijke oorzaak is voor allerhande psychische aandoeningen.

Kortom; om de personeelstekorten in de zorg weg te werken is remigratie vele malen zinniger dan immigratie.

Daarnaast bestaat er niet zoiets als tijdelijke immigratie. Die tijdelijke arbeidsimmigranten van Baudet zullen niet meer terug willen keren naar hun shithole als ze eenmaal in luilekkerland aangekomen zijn en Nederland is nog niet in staat om de grootste misdadigers uit te zetten.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Blanken zijn binnenkort een minderheid dankzij het veelgeprezen Australische immigratiemodel

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
2 jaren geleden

Waar moeten Azië en Z Amerika dan hun zorgpersoneel vandaan halen, als ze allemaal hierheen gelokt worden?