Het netwerkbedrijf Mozilla eist nu dat het internet opnieuw wordt opgebouwd, zodat mensen die voor “haat” en “white supremacy” pleiten, niet van zich kunnen laten horen. Het is niet genoeg om individuen zoals Donald Trump uit te schakelen, legt Mitchell Baker, CEO van Mozilla, uit.

Dat er letterlijk helemaal niemand ooit voor “white supremacy” pleit, boeit ze niet. Het feit dat er überhaupt nog blanken bestaan haten ze. De Tech dictators zijn zich rot geschrokken dat blank Amerika niet heel enthousiast gereageerd heeft op hun staatsgreep en uit protest optrok naar het Capitool, dat vervolgens niet gesloopt en in de fik gestoken werd zoals BLM het hele jaar deed in elke stad waar ze relden. Als BLM winkels plundert en steden afbrandt dan is dat geen haat maar vrede en liefde kennelijk.

Mozilla, dat achter de Firefox-browser zit, eist nu nog meer maatregelen om mensen met dezelfde opvattingen als Donald Trump te stoppen.

Het is niet genoeg om “slechte karakters” van platforms uit te schakelen, schrijft Mitchell Baker, CEO van Mozilla, op zijn blog.

Baker legt uit dat “het ongecontroleerde gebruik van internet om geweld en haat te promoten en blanke suprematie te versterken meer is dan alleen een persoonlijkheid. Donald Trump is zeker niet de eerste politicus die internetarchitectuur op deze manier gebruikt, en hij zal ook niet de laatste zijn.

Ze willen letterlijk elke communicatiemogelijkheid uitbannen, want zolang blanken met elkaar kunnen communiceren, kunnen ze zich organiseren. Zo is het de Trump campagne nu zelfs onmogelijk gemaakt om nog te mailen. ‘De Trump-campagne wordt nu geblokkeerd om te e-mailen met hun miljoenen supporters nadat ze zijn geschorst door hun e-mailserviceprovider‘, meldt The Gateway Pundit.

“Dit zijn maatregelen waaraan de platforms zich vandaag kunnen en moeten committeren. Het antwoord is niet om van het internet af te komen, maar om een ​​betere te bouwen die dit soort uitdagingen aankan”, schrijft Baker.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


De communistische zuiveringen zijn begonnen in de Verenigde Staten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
2 jaren geleden
Qvic
Qvic
2 jaren geleden

Hoe enorm hypocriet zijn deze big-tech ceo’s geworden zeg, de macht heeft ze verslonden en ze zijn totaal gecorrumpeerd tot in het bot, dit machtsmisbruik voor hun eigen opvattingen, die ze anders denkende hun wil op kunnen leggen en ook nog denken dat zij goed bezig zijn. Dat zij het goede willen nastreven. Door hun macht zien zij de realiteit niet meer.