In een interview zei Assad ooit: “Ik kan niet aftreden, dat zou een verraad zijn aan mijn volk”. 

Nadat Trump van alles sociale media was verwijderd door de werkelijke bazen van deze wereld, de internationale Media-Tech-Kartels, mocht hij na een 12 uur ban weer terug op twitter om daar zijn overgave aan te kondigen en zijn supporters verbaal te verkrachten.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1347334804052844550

Hij was het die de mensen opriep om naar Washington te komen om te protesteren tegen The Steal. En nu roept hij op om ze in de gevangenis te gooien. Geen woord had de oranje man over voor de publieke executie van US Air Force veteraan Ashli Babbit.

https://twitter.com/NyxdoIl_i4oo/status/1347102232655785987

Terwijl de oranje man thuis Tv zat te kijken, kregen zijn supporters een ‘guided tour‘ in het Capitol. Ze werden enthousiast binnengehaald door de politie. Ze haalden geen standbeelden omver zoals BLM en Antifa wel doen, die door de media toegejuicht worden, en ze staken het Capitol niet in de fik, zoals BLM en Antifa die het hele jaar door de media opgehemeld worden wel doen in alle steden die ze vernietigen.

De zigeunerkoning minacht zijn eigen kiezers.

Republikeinen noemen hun kiezers nu terroristen en communisten. Het verraad van het establishment is immens.

Het ging nooit om Trump, hij wist toevallig de juiste toon te vatten op het juiste moment. ‘He did ride the wave’. En die ‘wave’ is de blanke onvrede. De onvrede dat blanken, wat de Founding Fathers als een blank land bedoeld hadden voor NoordWest-Europeanen, ontheemd worden.

Dat gevoel gaat niet weg. De Biden-misdaad-clan zal met draconische censuurwetten komen om Artikel 1 te vernietigen. Besef dat de president van de VS, zogenaamd de machtigste man op deze wereld, op alle platforms geband werd, en alleen nog op twitter terug mocht om even zijn nederlaag toe te geven en op zijn kiezers te spugen. Besef wat dat betekent voor jouw vrijheid van meningsuiting.

Nou stond Trump nooit aan onze kant:

Maar hij maakte wel een slapende gigant wakker. De blanke minderheid, we zijn geen 11% meer op deze wereld, die van alle kanten aangevallen, bedreigd, belaagd, beledigd en beschimpt wordt, terwijl onze thuislanden door raciale vreemdelingen bezet worden.

Dat, gaat niet meer weg, en elke dag zullen er meer wakker worden.

Dit is nog niet over.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het gevecht om Capitol Hill

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
2 jaren geleden

De reden dat Trump verloren had was om één reden; hij had stemmen verloren onder de blanke mannen die wel in de vorige verkiezingen hem kozen, wat zegt dit precies? Een groep blanke mannen die teleurgesteld zijn omdat deze Trump niet deed wat hij destijds had beloofd.