Parijs: Naffers trappen agenten in elkaar (Video)

1
327

Het incident gebeurde op zondagmiddag rond 17.00 uur lokale tijd in Aulnay-sous-Bois in het departement Seine-Saint-Denis. In het kleine stadje, gelegen op ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van Parijs, werden twee motorpolitieagenten aangevallen en brutaal geslagen en geschopt tijdens een routinecontrole.

Een agent had naar verluidt gebroken ribben en een ontwrichte schouder na de aanval. Beide agenten moesten naar het ziekenhuis voor een behandeling.

Volgens het verslag van de Franse nieuwssite Actu17 had de motorrijder noch een registratie, noch een rijbewijs bij zich. Zijn passagier stelde, volgens het bericht, voor om naar het naar verluidt nabijgelegen appartement van de bestuurder te gaan om de vermiste papieren te halen.

Echter, in plaats van terug te keren met een rijbewijs en registratie, keerde de man naar verluidt terug met ongeveer 15 andere mannen en vielen toen naar verluidt de twee politieagenten op brute wijze aan. De video die op de sociale media wordt verspreid laat de agenten zien dat ze worstelen met een man op de grond, terwijl ze door verschillende mensen wordt geschopt.

Een 20-jarige man is gearresteerd en verschillende anderen worden gezocht. Het bureau van de procureur van Bobigny, dat verantwoordelijk is voor de afdeling, bevestigde maandag dat de lokale politie een onderzoek had ingesteld om de aanvallers te identificeren. Het bevestigde ook dat er één persoon was gearresteerd.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Getuigenis van een jonge Afghaan die in Parijs aankwam: “Ik was geschokt toen ik ontdekte dat alle zwarten er waren. Ik ben verkeerd gereisd, dacht ik, ik ben in Afrika aangekomen niet in Frankrijk!”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
karton
2 jaren geleden

Ik vraag mij toch wel af waarom de politie nog steeds bewapend rondloopt -rijdt en -fietst !
Behangen met aanval- en verdedigingsartikelen laten ze zich dít overkomen, onbegrijpelijk.