In de nasleep van de corona-pandemie peilen regeringen over de hele wereld blijkbaar hoe ver ze kunnen gaan met verboden, vrijheidsberoving, wetsovertredingen en censuur voordat hun burgers in opstand komen.

In de voorhoede hiervan staat Duitsland onder het Merkel-regime, meldt UME. Na permanente lockdown en muilkorfdwang lijnt de bondskanselier haar burgers nu aan als gewoon vee.

“Corona leiband” voor ongehoorzame burgers

Het nieuwste krankzinnige plan in het kader van de Corona dictatuur: men wil de bewegingsvrijheid van de burgers massaal beperken en hen quasi verbieden zich buiten hun woongebied te verplaatsen. Dit alles onder de afleidende term “Corona-halsband”.

Het plan is dat de deelstaten de bewegingsvrijheid van hun burgers terug kunnen brengen tot 15 kilometer van hun registratieadres – waar de incidentiewaarde van de Corona meer dan 200 nieuwe infecties per 100.000 inwoners bedraagt.

Merkel wil het zelfs aanscherpen en terugbrengen tot 100 nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners. Dat betekent dat de Duitser straks alleen nog maar mag werken en eten mag kopen. Niets meer dan gewoon vee.

Veel experts twijfelen op voorhand of de maatregel wel legaal is en verenigbaar met de grondwet. Maar wat geeft Merkel Duitsland om de grondwet?


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


The Great Reset: het programma voor de grote communistische totalitaire revolutie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties