Julian Assange wordt niet uitgeleverd aan de Verenigde Staten

0
154

Wikileaks-oprichter Julian Assange kan niet worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Dat besluit is vandaag door een Britse rechtbank bekendgemaakt, schrijft The Guardian. De reden is zijn slechte gezondheid.

Maandag kwam het Britse nieuws dat Wikileaks-oprichter Julian Assange niet zal worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten, waar hij wordt verdacht van spionage en 175 jaar gevangenisstraf riskeert na het publiceren van informatie over onder andere Amerikaanse oorlogsmisdaden in Irak.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Gevangenissen te ‘onmenselijk’: Moordenaars mogen niet aan Roemenië worden uitgeleverd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties