If the Gateses and the Faucis and the representatives of the international medical establishment get their way, life will not return to normal until the entire planet is vaccinated against SARS-CoV-2.

What many do not yet understand, however, is that the vaccines that are being developed for SARS-Cov-2 are unlike any vaccines that have ever been used on the human population before. And, as radically different as these vaccines appear, they represent only the very beginning of a complete transformation of vaccine technology that is currently taking place in research labs across the planet. This is a study of The Future of Vaccines.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over The Great Reset.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Geen Signaal
2 jaren geleden

Volgens de verspreiders ervan is dit een gelekte video waarin besproken wordt hoe (in dit geval Moslim extremisten) bestreden kunnen worden door een virus te verspreiden waardoor ze de mogelijkheid hebben de activiteiten in de hersenen te sturen zodat ze niet meer extremistisch zijn. Hoewel ik goed weet dat “iedereen” een fake filmpje in elkaar kan flansen ligt het wel geheel in de lijn in de dingen die ik aan het ontdekken ben over de Corona “pandemie”, de overheden, media ed. die klakkeloos alles volgen, het “vaccin” en wat daarmee mogelijk is. Wat mij betreft een waarschuwing je niet te laten prikken. Uiteraard maakt ieder zijn eigen keuze (wat ik respecteer) en ben ik me bewust niet de waarheid in pacht te hebben. https://www.bitchute.com/video/2oWxDXbJlhsW/