Het gebeurt op nieuwjaarsdag in Chiani, een klein gehucht in de provincie Arezzo. Hier, op de middag van 1 januari, slenterde een Bengaal gewapend met een katana en vijf messen blootsvoets door de straten en bedreigde voorbijgangers.

Katana en vijf messen

De eersten die bedreigd werden door de Bengaal gewapend met de katana (typisch Japans zwaard) was een stel dat met hun hond aan de lijn wandelde. De man liep in feite op blote voeten dover straat, niet alleen gewapend met een katana, maar ook met vijf messen. Enkele voorbijgangers, gealarmeerd door de absurde scène, namen onmiddellijk contact op met de politie. De man bleek later een 38-jarige Bengaalse dader te zijn. Helaas, toen de politie arriveerde, ontsnapte hij en barricadeerde zich in zijn huis.

Hij probeerde een agent neer te steken

Op dat moment omsingelde de politie zijn huis en beval hem zich over te geven. En de Bengaal was het daarmee eens en gooide enkele van zijn messen uit het raam, waardoor zijn overgave duidelijk werd. Maar toen de politie hem arresteerde, besloot hij in opstand te komen en haalde hij een ander mes uit zijn broekzak, en stak hij een van de agenten. Gelukkig raakte de man niet gewond omdat hij het kogelvrije vest droeg. Uiteindelijk werd de Bengaal ontwapend. Vervolgens werd hij gearresteerd en aangeklaagd wegens poging tot moord, geweld en verzet tegen een overheidsfunctionaris. Overgebracht naar de gevangenis van Arezzo, staat hij ter beschikking van de gerechtelijke autoriteiten.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Hij geeft de winkelkar niet aan de Nigeriaan af, die laat hem achter in een plas bloed. Afgeslacht voor één euro

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties