Er zijn verschillende sombere voorspellingen gedaan over covid-19. We bevinden ons in een soort permanente noodtoestand die zelfs het vaccin niet volledig kan uitdoven. Nu komt de man achter Pfizer en het BioNTech-vaccin, Ugur Sahin, met een voorspelling: ‘de pandemie kan wel tien jaar duren’.

“Het virus zal de komende 10 jaar bij ons blijven”, zei Sahin tijdens een persconferentie op dinsdag, en voegde eraan toe “We moeten wennen aan het feit dat er meer uitbraken zullen zijn.”

De term ‘bij ons blijven’ betekent niet dat er permanente uitbraken zijn. Sahin gelooft dat het vaccin in de zomer voor een nieuwe situatie zal zorgen, dat de volgende winter normaler zal zijn. Maar volgens Sahin zal niets meer zijn zoals voorheen. Hij gebruikt ook de term “een nieuw normaal”.

“We hebben een nieuwe definitie van normaal nodig”, vervolgde hij, waarbij hij suggereerde dat dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat landen permanent moeten worden afgesloten – iets dat zou kunnen stoppen “tegen het einde van de zomer”.

Sahin weet niet of het voldoende is als 60 procent van de wereldbevolking wordt gevaccineerd. Het virus zal muteren en er zijn nieuwe, gevaarlijkere varianten denkbaar. Dan zou het vaccinpercentage nog hoger moeten zijn. Wat dit gaat kosten, kan men zich alleen maar afvragen.

“Deze winter zullen we geen invloed hebben op de besmettingscijfers”, zei hij, “maar we moeten wel een impact hebben zodat de volgende winter het nieuwe normaal kan zijn.”
Sahin antwoordde ook op de vraag of 60-70% van de gevaccineerde wereldbevolking voldoende zou zijn om verdere uitbraken te voorkomen.
‘Als het virus efficiënter wordt … hebben we misschien een hogere percentage gevaccineerden nodig om het leven weer normaal te maken.

Sahin gelooft dat het BioNTech-vaccin effectief zal zijn tegen het nieuwe gemuteerde virus. Hij schrijft er een relatief kleine variatie in aminozuren aan toe.

“Wetenschappelijk is het zeer waarschijnlijk dat de immuunrespons door dit vaccin ook deze virusvariant kan aanpakken”, vervolgde hij. “Het vaccin bevat meer dan 1.270 aminozuren, waarvan er slechts negen zijn veranderd (in het gemuteerde virus). Dat betekent dat 99% van het eiwit nog steeds hetzelfde is”.

Politieke pandemie

Een van de meest verontrustende dingen over de pandemie is de bereidheid van politici, de media en Big Tech om de situatie te gebruiken om de samenleving te veranderen. Officieel gaat het alleen om gezondheid, maar in werkelijkheid gaat het om politiek.

Persoonlijke rechten en eigendomsrechten worden opgeofferd op het altaar van de strijd.

Dingen die we een tijdje geleden als ongelooflijk beschouwden, zullen werkelijkheid worden.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Corona-vaccin naar verluidt in enkele uren ontwikkeld in januari 2020

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
2 jaren geleden

Weer zo’n beroeps kwakzalver, die zijn chemische rotzooi aan ons wil verkopen met valsheid in woord en schrift. Want virussen zijn exosomen en dat zijn de boodschappers van onze cellen in ons lichaam. Ook wel een mRNA deeltje genoemd. Zijn onze cellen vergiftigd door wat dan ook, dan bieden de exosomen hulp om deze vergiftiging te verhelpen en de cel weer gezond te maken. Wat in de volksmond virussen zijn, zijn juist de helpende hand bij ziektes. Virussen zijn GEEN kwaadaardige ziekte verwekkers zoals deze kwakzalvers beweren en de politiek en media hebben omgekocht om hun onzin verhalen te verspreiden. Dat virussen gevaarlijk en besmettelijk zijn. Zodat de kwakzalvers hun gebrouwen chemische cocktail in de vorm van een injectie de bevolkingen willen infecteren. Beste mensen van echte 100% natuurlijke medicijnen die jou genezen, kun je geen bijwerkingen van krijgen. Alleen van die kwakzalvers die hun chemische rotzooi medicijnen noemen, die enkel symptomen bestrijdt kun je bijwerkingen van krijgen. Maar met hun mRNA vaccin zorgt er zelfs voor dat jij langzamerhand je zelf niet meer bent. Ze willen ons genetisch modificeren net als ze met planten en dieren al doen, ook bekend als het GMO van Monsanto. De mensen dan ook niet meer vruchtbaar na die injectie. Vandaar dat al die bestuursleden, burgemeesters en politici e.d. allemaal net alsof ze gevaccineerd worden, want die willen ook die chemische rotzooi niet in hun lichaam hebben. Dus waarom zouden de bevolkingen dat dan wel moeten? Daar er nog een punt is: Alles wat we gratis aangeboden krijgen, dan ben jij het product. Dus mensen laat je niet zonder informatie je vol spuiten met deze rotzooi. Want het is onomkeerbaar.