Een 75-jarige Israëlische burger werd maandag ingeënt tegen Corona en stierf enkele uren later aan een hartaanval in zijn huis. Tot nu toe is er geen bewijs van een verband tussen de dood en het vaccin, volgens het ministerie van Volksgezondheid van het land.

De niet-geïdentificeerde man kreeg de Pfizer-spuit maandag om 8.30 uur ‘s morgens en verloor binnen enkele uren het bewustzijn en stierf thuis in Beit She’an, zei de Jerusalem Post.

Toen Pfizer begin december zijn veiligheidsgegevens aan de Amerikaanse Food and Drug Administration presenteerde, werd vastgesteld dat twee proefdeelnemers waren overleden na ontvangst van het vaccin. Een van de overledenen was immuungecompromitteerd, wat betekent dat het immuunsysteem van de persoon laag was.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zwitserland: Autoriteiten bevestigen dat een man overleed na Covid-vaccinatie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties