Een 33-jarige man stak zijn vrouw neer in het bijzijn van hun tweejarig kind op zondagmiddag 27 december in Saint-Etienne, aldus het parket van de stad.

“Deze vader, onbekend bij justitie, belde de brandweer rond 15 uur nadat hij zijn 32-jarige vrouw twee keer had neergestoken”, vertelde André Merle, plaatsvervangend officier van justitie in Saint-Etienne, aan AFP, en bevestigde de informatie van het regionale dagblad Le Progrès.

De politie, gealarmeerd door de hulpdiensten, arresteerde de man uit de Maghreb in het appartement van het echtpaar, gelegen in de buurt van het gerechtsgebouw Saint-Etienne. Na het ontvangen van hechtingen voor de meswond die hij blijkbaar zichzelf in de nek had toegebracht, werd hij volgens dezelfde bron geacht in hechtenis te kunnen worden genomen op het centrale politiebureau in Saint-Etienne.

Het tweejarige kind, dat ten tijde van de tragedie in het appartement aanwezig was, is toevertrouwd aan een oom van de familie. Het onderzoek, dat de omstandigheden en het motief van deze man moet vaststellen, is toevertrouwd aan de departementale veiligheid van de Loire.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Frankrijk: Sri-Lankaan gescalpeerd – twee mannen gearresteerd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties