De ‘Great Reset‘ is echt, het gebeurt nu en zal leiden tot verwoesting erger – “veel, veel erger” – dan de Weimar Republiek, waarschuwt een Duitse econoom.

Dr. Antony Mueller, hoogleraar economie, zegt dat de ‘pandemie’ wordt gebruikt als dekmantel door de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen op basis van “expertocratie, klimaatgroene religie en brute ontvolking”.

Deze globalistische elite – geïnspireerd door de ‘Build Back Better’-campagne van het World Economic Forum voor een ‘Vierde Industriële Revolutie’ en door de Agenda 2030 van de Verenigde Naties – vermoordt Main Street, samen met duizenden banen, door economieën in de hele westerse wereld in een bijna permanente lockdown te houden.

“De meeste mensen hebben het nog niet gemerkt, omdat de overheid het zich op dit moment kan veroorloven om hen subsidies en bijstandsuitkeringen te geven. Maar de vraag is: “Voor hoe lang?”. We weten dat er een einde komt aan dit geld en dat het snel voorbij zal zijn. Vervolgens zie je massale werkloosheid in heel Europa, terwijl het ene land een ander land naar beneden trekt”.

De komende economische crisis zal erger zijn dan ooit tevoren, omdat alle landen in de westerse wereld tegelijkertijd verarmd zullen raken en elkaar niet meer kunnen helpen.

“We zien de vernietiging van de economie in alle westerse landen – van de VS en Canada tot Nieuw-Zeeland en West-Europa. 2020 als een grote catastrofe in wording. Het is alleen nog niet zover, maar het zal erger zijn – veel, veel erger – dan Weimar.”

Dit heeft niets te maken met het virus, zegt professor Mueller, maar alles met het overheidsbeleid: “De echte pandemie zal het effect zijn van de lockdown.”

“In Weimar had je nog steeds grote delen van de bevolking die religieus waren – wat hen een gevoel van gemeenschap en wederzijdse hulp gaf. Ze hadden ook sterke families, die zijn nu allemaal vernietigd door het cultureel-marxisme. Nu heb je van Spanje tot Ierland alleenstaande huishoudens, wat het veel moeilijker zal maken voor mensen om te overleven”.

De andere factor die deze depressie bijna uniek zal maken is dat, omdat alle kleine bedrijven methodisch en bewust worden weggevaagd door de overheid, er niets zal zijn om het gewone leven draaglijk te maken.

Er is geen hoop meer mensen. Er zijn alleen nog maar zwarte pillen. We kunnen hier niet meer aan ontkomen. Al onze leiders zijn lang geleden al gecorrumpeerd, zoals altijd in de geschiedenis.

Het wordt een pure Survival of the Fittest, Mad Max Style, tegen de Big-Tech-Controlestaat, waar je op je bank moet blijven hangen om, anti-blanke NetFlix series te kijken, waar de Britse aristocratie van de afgelopen eeuwen in ene uit negers blijkt te bestaan, en je Corona-Kiwi’s alleen nog bij Amazon kunt bestellen in plaats van ze bij de Turkse groenteboer op de hoek, die ons land heeft opgebouwd, te halen.

En toen. Zomaar. Op een dag.

Lees hier alles over ‘The Great Reset’.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het World Economic Forum schetst hoe het de Coronacrisis wil gebruiken voor de ‘Great Reset’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Berend Logtenberg
Berend Logtenberg
2 jaren geleden

Beste Iedereen……zeker wel. ..

Gewoon stoppen met 5G netwerk

Dat is de oorzaak.

Velen beweren van niet. ..

Maar mij kwam een artikel onder ogen van Anthony van Leeuwenhoek.

Naar deze medicus is zelfs een ziekenhuis vernoemd.

300 jaar geleden kwam hij met een onderzoek. … schade door Electro magnetisch veld.

Met name de 60 Ghz. ..

Deze frequentie zorgt voor het zogenaamde geldrol effect de rode bloedlichaampjes. ..

Hierdoor wordt bloed dik en gaan zich propjes vormen. .

Daardóór kan het bloed minder zuurstof transporteren en minder afval stoffen afvoeren.

Dik bloed en bloed propjes sluiten ook aderen af …

Daar precies ga je dood door. …

Mensen die aspirine slikken hebben bijna geen last van corona. ..

In Italië hebben ze ook autopsie gedaan op lichamen van overleden corona patiënten. …

Iets wat de who had verboden. …

Die Italiaanse artsen kwamen tot de zelfde conclusies. …

Sterkte met die wetenschap. …Rosalie Feenstra dokter Devra Davis legt uit.

Bloedverklontering

Minder zuurstof transport

Scanfunctie witte bloedlichaampjes nemen af

Beginnende ontsteking wordt niet meer of telaat opgemerkt..

Worden niet opgeruimd…

Oorzaak van Beginnende kanker in de cellen..

Leonard
Leonard
1 jaar geleden

Berend, wat de rode bloedlichaampjes beterft klopt het zeker, heb het aan de lijve ondervonden bij slechts enkele GHz-en en gecheckt. Klonterende rode bloedlichaampjes gevonden, nadat mijn geheugen niet meer werkte, na 5 weken op vakantie in een flat, er bleek een UMTS-mast op het dak te staan, 2 verdiepingen hoger. Naar mijn inzicht zijn gepulste microgolven de oorzaak. Het is een soort Bioresonantie met ziekmakende pulsjes. Langs dezelfde weg is het te genezen met de goede pulsjes, proefondervindelijk bewezen dat de klontering van de rode bloed lichaampjes sterk verminderde bij mij. Er bleef een restant over waarschijnlijk door de de niet te vermijden straling die je overal vindt. Het toegelaten niveau van de 5G, 100 maal grotere veldsterkte wat een 10.000 maal hogere energie betekent. Ik verwacht dat dit voor mij in zeer korte tijd dodelijk is, dus al bij lagere frequenties. Bij 60 GHz absorbeert de zuurstof de straling met als resultaat dat het lichaam dan geen zuurstof meer kan opnemen en stik je dus, terwijl je wel kunt ademen, wat we in Wuhan zagen toen daar net de 5G uitgerold was en mensen al lopend plotseling op straat dood vielen. Dat wordt dan aan een virus geweten. zie hier: https://ejioforcollins.wordpress.com/2020/06/16/italian-health-minister-revealed-the-scam-called-covid-19/
Al 10 jaar geleden is dit onderzocht samen met een therapeut, die een speciale microscoop gebruikte waarmee o.a. de rode bloedlichaampjes zichtbaar gemaakt kunnen worden en ook ongewenste bezoekers in ons bloed.
Inderdaad: Totale stop van 5G en alle al geplaatste zenders onmiddellijk opruimen plus alle verantwoordelijke personen in de overheid, inclusief in de gemeentelijke overheid, alsook de verantwoordelijken van de providers die het 5G-netwerk uitrollen en al uitgerold hebben bij voorbaat aansprakelijk stellen en aanklagen. In Eindhoven op de TUE staat al langere tijd een 60 GHz zender.
5G is een militair wapen en men kan daarmee in woningen kijken dankzij de richtbare stralingsbundels, het hoge vermogen en de niet te grote afstanden. (Zoek ook op Barry Trower militair wetenschapper.)

Jo
Jo
1 jaar geleden

FANTA

Conquesta
Conquesta
1 jaar geleden

Helemaal waar wat hier wordt verteld door Berend Logtenberg. Voor goede info: https://www.stop5gnl.nl/ Voor als je het echt wilt weten….. Er is een onderzoek gestart “Anders omgaan met Controverses over ONZekere nadelige Effecten van Nieuwe Technologieën” door het RIVM. Zoals het ernaar uitziet, willen ze een objectief onderzoek doen.