U moet en zal de spuit krijgen.

Er zijn geneesmiddelen, hydroxychloroquine en ivermectine, en pas nog een nieuw medicijn dat covid neutraliseert en immuniseert.

Hydroxychloroquine is vanaf dag 1 tegengewerkt, terwijl het al 60 jaar bewijst een veilig medicijn te zijn. The Lancet nota bene, publiceerde zelfs een vervalst rapport om het in diskrediet te brengen.

In Taiwan ontploffen hydroxychloroquine fabrieken zelfs ‘spontaan’.

Als een ultra goedkoop, want het patent is al lang verlopen, geneesmiddel werkt, dan is een peperduur vaccin overbodig. Dan wordt Corona gewoon een griepje dat te genezen is, maar niet langer winstgevend voor Big-Pharma en niet bruikbaar voor hen die met alle geweld willen dat iedereen een overhaast ontwikkeld, slecht getest vaccin neemt.

Een vaccin nota bene dat het eerste ooit is, dat met het menselijk DNA rommelt en elke paar maanden ‘ge-update’ moet worden.

WHO heeft de definitie veranderd

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft de definitie van “groepsimmuniteit” veranderd, waardoor de consensus van voor de COVID is verdwenen dat dit kan worden bereikt door een virus te laten verspreiden via een populatie, en beweert nu dat groepsimmuniteit uitsluitend bereikt kan worden met vaccins.

De oorspronkelijke definitie van de WHO (hier gearchiveerd) stelt dat de groepsimmuniteit optreedt wanneer een populatie immuun is door vaccinatie of immuniteit ontwikkeld door een eerdere infectie. De aangepaste versie stelt dat groepsimmuniteit alleen bereikt kan worden door vaccinatie.

Zie de aanpassing:

Ook algeheel faalminister Hugo de Jonge geeft duidelijk aan niet geïnteresseerd te zijn in een eventueel geneesmiddel en net zo lang aan te willen modderen tot iedereen een spuit kan krijgen. Geen seconde heeft dit kabinet serieus geprobeerd het virus er onder te krijgen. Ze sturen wat op IC-capaciteit, die ze weigeren te vergroten, en spelen net zolang Lockdown aan- en af tot er een vaccin is.

FaalHugo op 20 mei 2020 over hydroxychloroquine:

Door de definitie van groepsimmuniteit te veranderen bepaalt de WHO dat vaccinatie nog de enige oplossing is. En, daar wordt gezien de uitspraken van Hugo de Jonge al minstens vanaf mei op aangestuurd.

Zet dat naast de recent steeds frequenter opduikende berichten dat meer en meer en meer en meer en meer landen bewegen richting het idee van verplichte vaccinatie, en je weet waar dit naar toe gaat.

En luister dan wat Klaus Schwab te melden heeft over Transhumanisme:

Het feit dat iedereen die iets durft te zeggen over dat vaccin tegenwoordig van Twitter en Facebook geschopt wordt, geeft al aan dat er iets te verbergen is.

Er zullen zelfs wereldwijd wetten worden aangenomen om iedereen die kritiek heeft op de nieuwe experimentele vaccintechnologieën, te criminaliseren.

Het Pfizer vaccin maakt gebruik van mRNA technologie. Pfizer heeft een ronduit criminele historie als het om vaccins gaat. Daarover kun je hier meer lezen.

Terwijl een DNA-vaccin je DNA permanent zal veranderen, zal een mRNA-vaccin je DNA niet permanent veranderen. Het mRNA-vaccin bindt zich echter wel met een deel van je DNA om de geproduceerde eiwitten te veranderen.

Het belangrijkste bezwaar op dit moment is dat er niets bekend is over bijwerkingen op de lange termijn. En zolang dat niet bekend is, is een vaccin een wereldwijd medisch experiment met jou en mij als proefkonijn, terwijl er simpele geneesmiddelen voorhanden zijn.

Je moet niemand iets in je lichaam laten stoppen totdat ze je kunnen vertellen of er lange termijn gevolgen kunnen optreden. Dit is een basisprincipe van zelfbehoud dat elk risico op een virus overtreft, vooral een virus dat nauwelijks dodelijker is gebleken dan de gewone griep.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tweede Kamer akkoord met indirect gedwongen vaccinaties

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties