De 29-jarige Afrikaan die dinsdag 15 december een 46-jarige vrouw had geslagen, misbruikt, met de dood bedreigd en beroofd, werd na een week van rechercheren in de handboeien geslagen, meldt RomaToday.

De gebeurtenissen vonden plaats in de Romeinse wijk Esquiline, jarenlang het toneel van situaties van extreme degradatie en criminaliteit die vooral verband houden met de zeer sterke aanwezigheid van illegale immigranten die in feite het hele gebied hebben gegijzeld.

De Afrikaan verraste de vrouw in het donker

De immigrant had zijn slachtoffer aangevallen terwijl ze op de terugweg was naar huis. De aanval vond plaats rond 21.50 uur in de Via Gucciardini op de hoek met Via Carlo Botta, vlakbij een nonnenklooster. De vreemdeling kwam op de vrouw af en duwde haar op de grond. Toen sloeg hij haar en dreigde haar te vermoorden en te verkrachten als ze hem de bezittingen die ze bij zich had niet zou geven. “Ik vermoord je, en als je me het geld niet geeft, verkracht ik je”, zei de Afrikaan om zijn slachtoffer ervan te overtuigen geen weerstand te bieden.

Een beestachtige agressie

Niet alleen dat: volgens wat de vrouw de politie meldde, zou de Afrikaan haar ook hebben gekust en zijn hand in haar broek hebben laten glijden, haar betastend. Alleen de zware tegenstand van de vrouw voorkwam uiteindelijk de verkrachting. “Na het verzet van de vrouw”, meldt het hoofdbureau van politie, “was de man weggegaan en had het slachtoffer hulp gevraagd in een nabijgelegen pizzeria, waar de eigenaar de politie waarschuwde.”

De haast naar het ziekenhuis na het geweld

De 46-jarige werd prompt voor behandeling naar het San Giovanni Addolorata-ziekenhuis vervoerd en rechercheurs van de politie hebben de Afrikaan geïdentificeerd en gearresteerd op beschuldiging van seksueel geweld en diefstal.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Lombardije overspoeld door buitenlandse criminelen: ze verkrachten, stelen en moorden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Een afrikaan verkracht een vrouw en daarom is Rome een hel voor vrouwen.
Erg duidelijk