Griekenland: Pakistaan bedreigt een achtjarige jongen met de dood en verkracht hem dan in een ‘vluchtelingenkamp’

0
188

Een Pakistaanse migrant, 20 jaar oud, is beschuldigd van verkrachting van een 8-jarige jongen in een veld in de buurt van de opvangfaciliteit voor migranten op het Griekse eiland Kos, gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee.

De verdachte wordt ervan beschuldigd de jongen naar een leeg veld in de buurt van de opvangfaciliteit voor migranten op het eiland te hebben gelokt en te hebben gedreigd hem te vermoorden alvorens het kind fysiek te overmeesteren en te verkrachten, zo meldt de Griekse krant Proto Thema.

De Pakistaanse migrant zal naar verwachting begin januari terechtstaan bij de rechtbank van Rhodos voor de verkrachting, die plaatsvond in de zomer van 2019.

Na de seksaanval, die na 19 juli 2019 onmiddellijk aan de autoriteiten werd gemeld, is de politie erin geslaagd de 20-jarige dader op te sporen en te arresteren. Nadat hij had bekend dat hij de jongen had verkracht, werd de Pakistaanse migrant vervolgens gearresteerd en in de gevangenis geplaatst, waar hij tot op de dag van vandaag verblijft.

De verdachte, die wordt beschuldigd van verkrachting en het hebben van geslachtsgemeenschap met een minderjarige onder de 12 jaar, zal op 12 januari 2021 voor de rechtbank van Rhodos verschijnen.

Ondertussen is de asielinstroom in Nederland deze week ongeveer 500.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Asielcriminelen plunderen Samos na aardbeving

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties