In de strijd tegen Covid-19 is er een eerste sprankje hoop en het geeft ook hoop aan vaccinatie-sceptici: in Nedersaksen bleek een nieuw Corona-medicijn zeer succesvol te zijn bij besmette hamsters.

De dieren waren binnen twee dagen weer genezen en de virale lading in de longen was met meer dan 99 procent verminderd. Het geneesmiddel zou bovendien resistenter tegen mutaties zijn en voor een passieve immunisering en onmiddellijke bescherming van personen gebruikt kunnen worden die aan het virus blootgesteld staan.

Virussen bijna volledig geneutraliseerd

Het geneesmiddel COR-101 is ontwikkeld door het bedrijf “Corat Therpaeutics” uit Braunschweig, meldt Wochenblick. De test op de hamsters was zeer succesvol, de virussen konden bijna volledig worden geneutraliseerd en zo kon de verspreiding in het lichaam en een progressie van de ziekte worden voorkomen.

Geïnfecteerde hamsters zonder behandeling met de medicijnen hadden een week nodig “totdat ze dezelfde gezondheidstoestand bereikt hadden”, berichtte de “NDR”. “We zijn blij dat COR-101 de hoeveelheid Sars-Cov-2 in de longen drastisch heeft verminderd”, aldus Andreas Herrmann, CEO van het bedrijf.

Voordelen van een geneesmiddel

Als er een geneesmiddel is kan het virus behandeld worden als een gewone te genezen ziekte en hoeft er geen onnodige paniek meer gecreëerd te worden om allerlei draconische systemische Tech-controle-staat maatregelen in te voeren met als achterliggende doel om een ‘Great Reset‘ door te voeren.

Tot nu toe worden werkende geneesmiddelen resoluut afgewezen door de wereldwijde overheden, omdat genezing kennelijk niet het doel is maar vaccinatie met een onomkeerbaar DNA-veranderend vaccin wel.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties