Meer dan 3.000 mensen die het covid-19-vaccin van Pfizer hebben gekregen, hebben last van zulke ernstige bijwerkingen dat ze niet meer in staat zijn om te werken, dagelijkse klusjes te doen of gedwongen zijn medische hulp in te roepen.

Statistieken van de US Agency Centers for Disease Control and Prevention, CDC, vrijgegeven tijdens een presentatie op 19 december laten zien dat de 3150 van in totaal 112.807 personen die de eerste van twee doses Pfizers vaccin covid-19 kregen, zijn getroffen door “gevolgen voor de gezondheid”.

De definitie van de autoriteit van een “gebeurtenis met gevolgen voor de gezondheid” is dat iemand lijdt aan een dermate ernstige reactie dat hij “niet meer in staat is zijn dagelijkse taken uit te voeren, niet in staat is om te werken of zorg nodig heeft van een arts of andere zorgverlener”.

Eind november vertelde Sandra Fryhofer, een Amerikaanse arts in de raad van bestuur van de American Medical Association, aan CNBC dat ze zich zorgen maakte dat velen die de eerste dosis Pfizer of het vaccin van Moderna innamen, zouden weigeren de tweede te nemen omdat ze zich ongemakkelijk voelden vanwege bijwerkingen.

“We moeten patiënten echt bewust maken dat dit niet gemakkelijk zal zijn”, zei Fryhofer.

“Ze zullen het gevoel hebben dat ze een vaccin hebben gekregen. Ze zullen zich waarschijnlijk niet geweldig voelen. Maar ze moeten terugkomen en de tweede dosis nemen”.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tweede Kamer akkoord met indirect gedwongen vaccinaties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties