Angst en vernedering op het centraal station van Milaan, waar twee vrouwen, moeder en dochter, een poging tot verkrachting hebben ondergaan door een immigrant. De politie hield een illegale immigrant uit Gambia tegen die zijn slachtoffers aanviel, hen dwong zichzelf te barricaderen in een openbaar toilet om aan het geweld te ontsnappen, en die even daarvoor had geprobeerd een ander meisje te verkrachten, meldt de Corrierre della Serra.

Angst op het centraal station van Milaan 

De seksaanval vond afgelopen donderdag rond 16.30 uur plaats. De twee vrouwen, een 49-jarige en een 20-jarige dochter, betreden de Galleria dei Mosaici in het centraal station van Milaan. Na een stop in de zeer populaire Bar Bistrot, besluiten moeder en dochter om naar het toilet bij de ingang van de winkel te gaan. Plots verschijnt er een immigrant van Afrikaanse afkomst voor hen die hen uitnodigt om de voor mannen gereserveerde toiletruimte binnen te gaan.

De agressie

Als de twee vrouwen weigeren, herhaalt de vreemdeling de uitnodiging op dreigende toon. Bij het tweede “nee” springt de Gambiaan op het meisje, grijpt haar in de lies terwijl hij haar hard de mannenbadkamer in duwt. De jonge vrouw heeft de tegenwoordigheid van geest om zichzelf te bevrijden en in haar handtas een busje pepperspray te pakken. Helaas slaagt zij er in de strijd niet in om de straal op het gezicht van de aanvaller te richten.

De ontsnapping van de twee slachtoffers

De actie slaagt er echter in de immigrant af te leiden zodat de twee slachtoffers kunnen ontsnappen. De moeder gaat het herentoilet binnen terwijl de dochter de man naar buiten duwt en de deur sluit. Na een paar minuten belegerd te zijn, grijpt ook de politie in, gealarmeerd door het geschreeuw en de onrust veroorzaakt door de Gambiaan.

De verkrachter wordt onmiddellijk gearresteerd door de politie, die hem identificeert als   Bao Abdouli, 28, een illegale immigrant met een geschiedenis van drugshandel, diefstal, en illegaal wapengebruik. Ondertussen stelt een andere vrouw zich voor aan de spoorwegbeambten. Ze vertelt hen dat ze op dezelfde manier werd aangevallen door dezelfde Gambiaan als moeder en dochter. Nu onderzoeken de autoriteiten of de naam Abdouli kan worden gekoppeld aan andere soortgelijke seksaanvallen die onlangs plaatsvonden in het centraal station van Milaan.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims willen partijgenoot van Salvini verkrachten en in brand steken nadat ze zich uitspreekt tegen een moskee

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties