Rome, een Egyptenaar gewapend met een machete, komt de kerk binnen en vernietigt het standbeeld van de Madonna

0
126

Een 45-jarige Egyptenaar die eerder al 56 auto’s gesloopt had werd maandag 21 december gearresteerd nadat hij het standbeeld van de Madonna voor de kerk van Nostra Signora delle Salette in Monteverde aanviel, meldt Roma Today.

Na 56 auto’s te hebben gesloopt, slaat de Egyptenaar de Madonna kapot 

Voorbijgangers waarschuwden de politie nadat ze een vreemdeling hadden opgemerkt in een nogal “geagiteerde” houding die door het gebied van Piazza Madonna delle Salette dwaalde, gewapend met wat een “groot mes” leek te zijn. Politieauto’s kwamen ter plaatse en onderschepten en stopten de Egyptenaar terwijl hij ronddwaalde in de buurt van Piazza San Giovanni di Dio.

Een machete van 50 centimeter

Het “grote mes” dat de Egyptenaar hanteerde, was eigenlijk een machete van ongeveer 50 centimeter lang. Hiermee had hij enkele ogenblikken eerder het standbeeld van de Madonna vernield om ons cultureel te verrijken.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moslim onthoofdt Madonnabeeld in Venetië:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties