Zoon van beroemde Franse international, Lilian Thuram, tegenwoordig anti-racisme activist, spuugt blanke in gezicht – Geen racisme

1
333

Bayern München baas Rummenigge: “Ik vraag me af wat er zou zijn gebeurd als Stefan Posch op Marcus Thuram spuugde, zouden we dan weer een debat over racisme hebben gehad?”

De zwarte voetballer Marcus Thuram, zoon van veelvoudig Frans international Lilian Thuram, 23, spuugde zaterdag midden in een wedstrijd in het gezicht van zijn tegenstander Stefan Posch (23) en werd van het veld gestuurd.

“Dit is absoluut onaanvaardbaar”, zei Karl-Heinz Rummenigge, de baas van Bayern München. “Ik vraag me af wat er zou zijn gebeurd als het andersom was gegaan, als Posch op Thuram had bespuugd, zouden we dan weer een debat over racisme hebben gehad?”

Marcus Thuram spuugt in het gezicht van Stefan Posch: dit gebaar is al vergeven en vergeten door de deugmensen. De experts van selectieve verontwaardiging (Lilian Thuram, Vikash Dhorasoo, …) doen er het zwijgen toe. Als de rollen omgedraaid waren, zou dit verhaal wekenlang door alle media uitgemolken zijn.

Lilian Thuram geeft lezingen, neemt deel aan debatten en is hij maatschappelijk betrokken bij manifestaties en acties in de strijd tegen racisme en discriminatie in Frankrijk. Ook was hij actief als lid in de Hoge Raad voor Integratie, een adviesorgaan van de Franse regering.

En kennelijk heeft deze neger zijn zoon met zoveel haat voor blanken opgevoed dat diens eerste impulsieve reactie is om een blanke in het gezicht te spugen.

Het zoveelste bewijs dat anti-racisme in feite anti-blank racisme is.Getuigenis van een jonge Afghaan die in Parijs aankwam: “Ik was geschokt toen ik ontdekte dat alle zwarten er waren. Ik ben verkeerd gereisd, dacht ik, ik ben in Afrika aangekomen niet in Frankrijk!”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ongesgoolde
ongesgoolde
2 jaren geleden

Begrijp de frustratie van die nikker wel, hij word steeds maar weer geconfronteerd met een blanke oftewel een mens. En onder druk valt het niet mee om de schijn op te houden.