De afgelopen tien jaar zijn er 4 ziekenhuizen gesloten en 77.000 zorgmedewerkers ontslagen terwijl tegelijkertijd de bevolking groeit en vergrijst en er dus juist meer zorg nodig is in plaats van minder.

In plaats van extra te investeren in de zorg is er geïnvesteerd in massa-immigratie, het kappen van bos, en het opblazen van ‘onze’ staatsschuld en het financieren van corrupte Zuid-Europese regimes en de bevolkingsexplosie in Afrika.

Bijna elke winter loopt de zorg op zijn tenen door de griep:

Zorgpersoneel met Kerstvakantie

“Bovendien zijn de roosters door de kerstperiode nog lastiger in te vullen”, meldt RTL. “Het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) komt daarom met extra maatregelen om de acute en kritiek planbare zorg in de komende weken te waarborgen. De maatregelen zijn nodig om ‘personeel vrij te spelen’.

Volgens het LNAZ gaat er qua zorg tijdens deze lockdown meer door dan bij de eerste. “De urgente zorg gaat door, operaties die binnen 6 weken moeten gebeuren, gaan door. De poli gaat ook door, en datzelfde geldt voor dagbehandelingen”, zegt een woordvoerder tegen RTL Nieuws.

Rutte en de Jonge hebben het bewust uit de hand laten lopen

Al in het voorjaar werd er alom geroepen dat er een tweede golf zou komen en dat die ernstiger zou zijn dan de eerste. In 9 maanden tijd heeft het kabinet zich daar niet op voorbereid. Als professionele ambtenaren hebben ze zitten neuspeuteren in plaats van de gesloten ziekenhuizen te heropenen als speciale coronaklinieken en het eerder ontslagen personeel weer aan te nemen en bij te scholen. De zorg zelf meende in november ook nog geen extra capaciteit nodig te hebben:

’Extra handen in zorg massaal afgewezen’, meldt ook de Telegraaf.

Terwijl de zorg schreeuwt om extra handen, worden potentiële nieuwe medewerkers massaal afgewezen. Ze blijken vaak niet over de juiste diploma’s of achtergrond te beschikken. Dat concludeert de onafhankelijke commissie Werken in de Zorg. Veel aanmelders zijn verrast over de gang van zaken: „Ik zie elke dag de beelden van de problemen in de zorg op het Journaal, maar ik hoor niks van mijn aanmelding.”

Bewust

Als er wel voorbereid zou zijn, had het kabinet nu geen excuus om de disproportionele vrijheidsbeperkende maatregelen door te duwen. Het heeft er alle schijn van dat coronacrisis met opzet niet onder controle wordt gebracht zodat een machtige elite de kans heeft om de samenleving te herorganiseren en een ‘Great Reset‘ door te voeren. We weten dat Rutte betrokken is bij dit programma voor de grote communistische totalitaire revolutie.

Zelfs nu nog blijft het kabinet kinderen van besmette ouders inzetten om het virus te blijven verspreiden, meldt de NOS.

De Jonge: “Sommige mensen beseffen onvoldoende hoe belangrijk die quarantaine is. Daarom moeten we mensen helpen. Helpen het vol te houden. Daar staan bij het Rode Kruis 85.000 vrijwilligers voor klaar. Zij kunnen helpen met de hond uitlaten, kinderen naar school brengen en boodschappen doen.”

Het doel was altijd om het virus niet te stoppen en aan te sturen op vaccinatie

En terwijl Nederlanders geen Kerst en Oud- en Nieuw mogen vieren, bedroeg de asielinstroom in week 51 ongeveer 500.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tweede Kamer akkoord met indirect gedwongen vaccinaties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties