Elke Amerikaanse staat wordt geadviseerd om etnische minderheden te beschouwen als kritieke groepen voor vaccinatie, waarbij de helft van de staten zwarte en Spaanse inwoners voorrang geeft op blanken.

Elke Amerikaanse staat is geadviseerd om etnische minderheden te beschouwen als een kritieke en kwetsbare groep in hun plannen voor de distributie van vaccins, volgens de richtlijnen van de Centers for Disease Control.

Als gevolg daarvan heeft de helft van de staten van de natie plannen opgesteld die nu op de een of andere manier voorrang geven aan zwarte, Spaanse en indiaanse bewoners boven blanken, nu de uitrol van het vaccin begint.

Volgens onze analyse hebben 25 staten zich ertoe verbonden zich te concentreren op raciale en etnische gemeenschappen, omdat zij hebben besloten welke groepen prioriteit moeten krijgen bij het ontvangen van een dosis coronavirusvaccin, bericht de Daily Mail.

Deze omvatten New Mexico, waar de samenwerking met Native Americans prioriteit heeft; Californië, dat zich ertoe heeft verbonden ervoor te zorgen dat zwarte en Latijns-Amerikaanse mensen een betere toegang tot het vaccin hebben; en Oregon, waar gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat etnische minderheden ‘billijke toegang’ hebben tot het shot.

Sommige staten hebben nog meer specifieke plannen gemaakt om voorrang te geven aan gemeenschappen van kleur, waarbij 12 staten specifiek melding maken van inspanningen om samen te werken met zorgverleners in gebieden met een grote minderheidsbevolking om ‘diverse populaties’ te bereiken, volgens de Kaiser Family Foundation.

De CDC heeft ook richtlijnen uitgebracht over zijn Social Vulnerability Index (SVI) die 15 Amerikaanse censusvariabelen gebruikt om lokale functionarissen te helpen gemeenschappen te identificeren die mogelijk ondersteuning nodig hebben.


Ik zie geen enkele reden om dit vaccin te nemen, maar toch schept dit een opmerkelijk precedent.

Dit is wat ons ook staat te wachten als we een minderheid zijn in ons land. Eerder zelfs al, want de blanken in de Verenigde Staten maken nog 60% van de bevolking uit.

De blanke middenklasse betaalt het overgrote deel van de belastingen in de VS, ze mogen betalen voor de ontwikkeling van het vaccin, voor de productie en verspreiding, maar als de distributie begint staan ze achteraan de rij.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tweede Kamer akkoord met indirect gedwongen vaccinaties

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hans
hans
2 jaren geleden

Nou dat is erg!? Laat ze die teringzooi maar lekker inspuiten bij hun. Dan weten we 2 maanden daarna wat de effecten zijn.
Die fascistische bilderberg psychopathen lachen zich dood dat wij nog vooraan willen staan en bekvechten over wie het doden-shot krijgt. Hoop niet dat deze site verwoord tot wat geenstijl nu is en hun Amsterdamsche vvd blaaskaken reageerders die iedereen wappies noemt die absoluut geen vertrouwen heeft in dat gore tuig.