In een Syrisch vluchtelingenkamp werd deugkneuzen uit België duidelijk gemaakt dat ze absoluut stront zijn in de ogen van de islamisten. Er was een regen van stenen en beledigingen.

Tijdens een “humanitair” bezoek aan een jihadistisch “vluchtelingenkamp” in Syrië werden Belgische parlementsleden, journalisten, hulpverleners en andere landverraders met stenen bekogeld en voor “kuffar” (ongelovigen) uitgemaakt.

Het schokkende is dat de agressie van de kampbewoners niet tegen de Europeanen was gericht, bijvoorbeeld omdat zij misschien mede verantwoordelijk zijn voor de omstandigheden in Syrië. Dat zou tot op zekere hoogte nog begrijpelijk zijn. Nee, het is het “verkeerde” geloof dat de “gelovigen” daar tot actie heeft aangezet. En het zijn juist die mensen die massaal in Europa worden binnengelaten, of erger nog, binnengebracht. Met enorme kosten en fatale gevolgen voor ons, zoals iedereen weet.

Een video laat de aanval op de landverraders zien

https://twitter.com/pierrebxl/status/1339300993994027009

In deze video zie je de hagel van stenen op de gehate ongelovigen neerkomen.

Dat krijg je ervan als je denkt dat je mensen moet ‘redden’ die je haten. Helaas zullen de zelfhatende omvolkingsfanaten er niks van leren en er op blijven staan dat al die mensen naar Europa gebracht moeten worden zodat ze hun terreur hier verder kunnen verspreiden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Professor: Er zijn geen aanwijzingen dat immigratie ooit winstgevend zal zijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties