De regering van de Canadese globalist Justin Trudeau heeft aangekondigd dat het 40 miljoen dollar zal investeren in mogelijkheden van huiseigendom, uitsluitend voor zwarten.

De aankondiging werd deze week gedaan door de Canadese minister van Gezinnen, Kinderen en Sociale Ontwikkeling Ahmed Hussen samen met Canada Mortgage and Housing Corporation (CMHC) CEO Evan Siddal.

Een CMHC-persmededeling verklaarde dat de $40 miljoen bovenop een verder partnerschap van $32,4 miljoen tussen de Canadese federale overheid en Habitat for Humanity Canada komt om 414 nieuwe huizen te bouwen.

“De COVID-19-pandemie heeft de bestaande systemische barrières waarmee de zwarte Canadezen worden geconfronteerd, aan het licht gebracht en verergerd. Terwijl wij vooruitgang hebben geboekt bij het bevorderen van een billijke toegang tot steun en mogelijkheden, weet onze regering dat er nog veel meer moet worden gedaan,” zei minister Hussen.

Hussen, een brute Somalische kolonist, bekleedde zijn voormalige positie als minister van Immigratie tijdens de golf van illegale grensoverschrijdingen vanuit de Verenigde Staten, waarbij de meeste migranten die de grens overstaken oorspronkelijk uit Haïti kwamen.

Afgelopen januari kondigden de Somalische veroveraar Hussen en de regering Trudeau plannen aan om meer dan een miljoen immigranten toe te voegen aan de Canadese bevolking over een periode van drie jaar.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Afrikaanse extreem-linkse leider roept op tot moord op blanken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties