Op de ZDF ochtendshow heeft de federale minister van Onderwijs Anja Karliczek (CDU) onlangs verklaringen afgelegd die denkende mensen alleen maar het hoofd kunnen doen schudden.

Niet alleen dat Karliczek beweert dat het Corona-vaccin aan de hoogste normen voldoet: “De goedkeuringsprocedure heeft de klassieke, gebruikelijke hoge normen die we in Europa kennen. Je kunt op dit vaccin vertrouwen“.

Ze gaat voorbij aan het feit dat alle goedkeuringen voor de vaccins die in een oogwenk op de markt zijn gebracht, slechts noodgoedkeuringen zijn. Het vergelijken van vaccins die in de loop der jaren in tal van langetermijnstudies zijn getest met de experimentele cocktails waarvan de toediening momenteel tot het ene na het andere horrorverhaal leidt, is niet alleen brutaal – het is ook gevaarlijk, schrijft Wochenblick.

Indirecte verplichte vaccinatie onvermijdelijk

Alsof deze uitspraken niet genoeg inzicht geven, gaat Anja Karliczek nog verder: ze zegt in het ZDF-Morgenmagazin openlijk dat een “indirecte vaccinatieplicht” helemaal niet te vermijden zou zijn. Citaat: “Natuurlijk zijn we een land met een particuliere sector. Dat kunnen we niet voorkomen.”

Want: De uitbaters van restaurants, theaters en Co. kunnen nu volgens het huisrecht eenmalig aandringen op een inentingsbewijs of een negatieve Corona-test van hun gasten.

Dat de Duitse staat, die anders zo regulerend en vijandig tegenover de grondrechten staat, dit niet kan voorkomen, is een regelrechte leugen. Het lijkt erop dat de verantwoordelijkheid voor het ontstaan van de tweeklassenmaatschappij van gevaccineerd en niet-gevaccineerd wordt verlegd naar de exploitanten van dergelijke inrichtingen. Uiteindelijk zal het weer de overheid zijn die de ondernemers dwingt om dergelijke maatregelen te nemen door steeds meer nieuwe eisen te stellen. Geen enkele restauranthouder zal vrijwillig op het glorieuze idee komen om een hoog percentage betalende klanten af te wijzen!

Of de Duitser Michel dergelijke sprookjes zal blijven slikken of dat hij geleidelijk aan wakker zal worden en voor zijn rechten zal opkomen, is nog maar de vraag. Als de kudde schapen blijft slapen, zal het donker worden.

Na Nederland, Brazilie en Oostenrijk, nu dus ook Duitsland. Je hoeft je niet meer af te vragen of dit gepland is en globaal uitgerold wordt. Onze bewindslieden beslissen niks, zij voeren slechts uit.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Corona-vaccinatiebewijs is een voorbode voor vaccinatieplicht

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties