Op 15.12.2020 werd een meisje op weg naar huis van school door een 21-jarige Syriër onder een voorwendsel naar een appartement gelokt en daar ernstig seksueel misbruikt. De verdachte werd gearresteerd op de dag van het misdrijf en is sindsdien in voorlopige hechtenis genomen.

De recherche in Ansbach voert momenteel talrijke verhoren uit en onderzoekt verdere sporen en aanwijzingen. Op basis van de huidige resultaten van het onderzoek kan niet worden uitgesloten dat andere kinderen of jongeren, zowel jongens als meisjes, het slachtoffer zijn geweest van de vermeende verdachte.

De 21-jarige Syriër kwam voor het eerst Duitsland binnen in december 2015.

In de periode van januari 2016 tot september 2019 woonde hij in Eisenach / Thüringen. Hier heeft hij in september 2019 een seksueel misdrijf gepleegd, waarvoor hij tot een voorwaardelijke straf is veroordeeld. Van 09.09.2019 tot de datum van het hier beschreven misdrijf op 15.12.2020 had hij zijn verblijfplaats in Ansbach.

De recherche van Ansbach vraagt dat eventuele verdere slachtoffers contact opnemen met de recherche. Voor dit doel is de Centrale Recherche van Franken de klok rond beschikbaar op 0911/2112-3333. Het CID Ansbach staat ook in contact met het kantoor in Eisenach, waar het seksmisdrijf in 2019 plaatsvond.

Zoals bericht door Tag24, verstrekte de politie geen informatie over de leeftijd van het slachtoffer, maar het kind was jonger dan 14 jaar, zei de woordvoerder.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Migranten achter de helft van alle verkrachtingen in Berlijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties