Video: Verpleegster wordt gevaccineerd en stort live op TV in

0
713

In de VS kreeg een verpleegster een inenting live op TV – en stortte in. In een volgende persverklaring moest de vrouw weer vechten tegen flauwvallen. Ze smeekte, “Het spijt me zo.” – en stortte weer in.

In Chattanooga, Tennessee, werd Tiffany Dover – de hoofdverpleegster van een Covid-afdeling – ingeënt met het Corona-vaccin van Pfizer op camera. Vooraf zei de vrouw een gebed. Maar dat hielp blijkbaar niet. Want wat er daarna gebeurde was schokkend: ze stortte gewoon in!

https://twitter.com/TaylorRMarshall/status/1339943748827033607

De video is verwijderd, want twitter verwijdert alles wat onze Overlords niet aanstaat

De video van de live-vaccinatie is nu niet meer op te sporen. Een gisteren ging het viraal op Twitter. Nu lijkt het onherroepelijk van het internet te zijn verbannen. Blijkbaar was het doel van de video om het vaccinatiebewustzijn van de bevolking te vergroten. Als de vaccinatie niet onmiddellijk een negatief effect had gehad, zou de video waarschijnlijk nog steeds online zijn.

Tijdens de persconferentie stortte ze weer in

https://twitter.com/lIlIll1IIlLIlIl/status/1339819931601416193

Hoewel ze eerder letterlijk knock-out ging door de inenting, probeerde de hoofdverpleegster haar best te doen. In een volgende persconferentie legde Tiffany Dover uit dat het heel normaal is dat ze flauwvalt als ze pijn heeft, maar ze ging weer onderuit.

Update: De eerste video is toch nog vindbaar:

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Ernstige bijwerkingen gemeld voor covid-vaccin

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties