De NOS is een campagne begonnen om ons te laten accepteren dat gevaccineerden meer vrijheden krijgen dan niet-gevaccineerden.

NOS:

Bijna driekwart van de Nederlanders vindt het een goed idee om een vaccinatiebewijs ‘light’ in te voeren. Maar pas als iedereen de kans heeft gehad zich te laten vaccineren tegen corona, blijkt uit onderzoek. Dat bewijs zou gevaccineerden meer vrijheden geven dan mensen die het vaccin niet nemen.
Wetenschappers van de TU Delft, het RIVM, de Erasmus Universiteit Rotterdam en Maastricht University noemen hun onderzoek onder 1640 Nederlanders representatief.

De NOS is de spreekbuis van de overheid, en ondanks alle ontkenningen is het dus de bedoeling dat we allemaal gevaccineerd gaan worden zoals we gisteren al schreven.

Als je je niet laat vaccineren word je beetje bij beetje van alles uitgesloten tot je je wel laat vaccineren, ook als je niet tot een risicogroep behoort en kerngezond bent.

Uitgebreidere uitleg hebben we gisteren al gegeven, dus we verwijzen naar het artikel hieronder, of onder de link hierboven.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Corona-vaccinatiebewijs is een voorbode voor vaccinatieplicht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 jaar geleden

Uit onderzoek is gebleken dat juist de gevaccineerde bewust besmet worden en hun immuunsysteem buiten werking gesteld wordt door dat vaccin. Om te zorgen dat deze waarheid niet aan het licht komt, willen ze iedereen vaccineren. Want alleen zo is er niemand meer, waarmee vergeleken kan worden. Zodat de media en de politiek het vernietig de bevolkingsspel door kan zetten, zonder dat er groepen ontstaan die spelbrekers kunnen worden. Want de planning is dat ongevaccineerde uit de samenleving gedrukt worden c.q. monddood gemaakt en daarom moet het internet gecensureerd worden. Om geen tegengeluid meer te kunnen produceren moet die groep ongevaccineerde zo klein mogelijk worden. Want alleen dan zijn deze handelbaar voor de overheden. We worden tegen elkaar uitgespeeld, zodat de politiek vrij uit kan gaan. Deze marionetten die zich zelf volksvertegenwoordigers noemen hebben zich om laten kopen door rijke machtslustige. Veel van die rijke machtslustige denken werkelijk dat macht en rijkdom gepaard gaat met hun intelligentie i.p.v. met list en bedrog zoveel mensen afhankelijk te maken van hen, om vervolgens hun waanzinnige ideologie er door te drukken met behulp van chantage praktijken. Zodat dat zij boven elke wet denken te staan en dan er ook naar handelen. Maar als morgen het bestaande geld niets meer waard is, is het gedaan met de macht van de huidige machthebbers.

Donsje
Donsje
9 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

1 jaar geleden en nog steeds juist. Als we niet goedschiks meewerken, dan maar kwaadschiks. Het gaat om controle en uitroeiïng.

Peter
Peter
1 jaar geleden

De omroepen zouden beter niet een grote broek aantrekken het voortbestaan van de NOS komt uit belastinggeld van burgers en daar zit een groot deel bij van niet geprikte mensen .