Italië: Covid-gevaccineerden moeten “roze primula”-badges dragen

1
3316

De Italiaanse campagne voor de Covid-vaccinatie is net begonnen, met een eerste commercial die luidt: “Italië is herboren met een bloem”. De bloem in kwestie, het symbool van de campagne, is de “roze Primula”.

Het dragen van de “roze Primula” badge na de Covid-vaccinatie is ook bedoeld om anderen tot vaccinatie te bewegen, schrijft UME. Als bijna iedereen in een openbare ruimte de “roze primula” draagt – wat aangeeft dat ze gevaccineerd zijn – zullen degenen die deze niet dragen minder welwillend worden behandeld en de facto geïsoleerd. Deze schaamte kan ertoe leiden dat veel onbeslisten uiteindelijk kiezen voor het Covid-vaccin.

Francesca Totolo tweette als antwoord:

“En wie geen bloem draagt, krijgt een tatoeage op zijn voorhoofd? Ik vraag om de vrijheden die zijn vastgelegd in de Grondwet.”

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over Vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Corona-vaccinatiebewijs is een voorbode voor vaccinatieplicht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Steven
Steven
2 jaren geleden

Straks overal te koop….