Tucker Carlson: belast de rijkdom van globalistische oligarchen om te betalen voor pandemische recessie

0
154

Tucker Carlson van Fox News riep de regering op om een ​​eenmalige ‘COVID-bijdrage’ voor globalistische elites in te stellen om de gevolgen van de economische recessie van de pandemie voor de gemiddelde burger te compenseren.

https://twitter.com/Wildman_AZ/status/1338591854753792000

“Waarom zou je Amazon, Apple, Goldman Sachs, Google, Netflix en Walmart- alle grote winnaars in deze pandemie – waarom zou je ze niet eenmalig een COVID-bijdrage laten betalen – die ze uit hun recordwinsten halen, en ze laten betalen voor de volgende reddingsoperatie? Waarom betaal je er voor?”

Machtige internationale bedrijven hebben recordwinsten binnengehaald nu hun concurrenten uit het kleinbedrijf worden vernietigd tijdens de Lockdown, waarbij ze enorm profiteren van een drastisch veranderde markt waarin fysieke retailers vaak gedwongen worden te sluiten door staats- en lokale overheden. Amazon’s Jeff Bezos heeft de pandemie gebruikt om nettowaarde op te blazen tot een obscene $ 200 miljard.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Miljardairs zien hun fortuin stijgen met 27% tijdens de Corona-crisis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties