Hij kon niet accepteren dat zijn zoon, een bekende chirurg, homo was, en had besloten zijn professionele carrière te beëindigen door een misdadiger in te huren om zijn handen te breken. Het gebeurde in Turijn, waar een beslist ouderwetse familieman zo walgde van de homoseksualiteit van zijn zoon dat hij hem in elkaar wilde slaan en zijn toekomstige carrière in één klap wilde verpletteren.

De homoseksuele chirurg gered door de misdadiger die hem zou toetakelen

De chirurg werd gered door de misdadiger die “ingehuurd” was door de vader, die kreeg medelijden met de zoon en waarschuwde hem voor wat er ging gebeuren. De affaire eindigde voor de rechtbank en eindigde met een pleidooiovereenkomst van twee jaar door de vader, bericht TgCom24.

De coming out en het roddelblad

De nachtmerrie begon eind 2016 toen de chirurg, 40 jaar oud, naar het huis van zijn ouders was gegaan om zijn partner te introduceren en zo aan de familie te onthullen dat hij homo was. Een coming out die iedereen bereidwillig leek te hebben geaccepteerd. Een gebeurtenis die in 2017 plaatsvond, veranderde echter de kaarten op tafel: enkele maanden later publiceerde een bekend roddelweekblad foto’s die de chirurg in een ondubbelzinnige houding samen met een bekende acteur op een Frans strand lieten zien. De vader verliest zijn verstand en explodeert zelfs tegenover zijn vrouw: ruzies, afranselingen, zo erg zelfs dat de vrouw besluit hem te verlaten na 42 jaar huwelijk.

De vader wilde zijn zoon ruïneren

Eerst is het aan de metgezel van de chirurg om aangevallen te worden, daarna is het de beurt aan de ‘verloren zoon’, die op een dag wordt benaderd door de schurk die het plan onthult van zijn vader die hem met gebroken handen wil zien ‘omdat hij homo is’ en zo zijn carrière wil verpesten. Gegrepen door een morele twijfel besluit de schurk de dokter te helpen en een nep pak slaag te geven. Daarna wordt de klacht tegen de vader ingediend, met het gevoel dat hij niet zou stoppen en verder zou gaan met de gewelddadige acties. En na twee jaar terreur (“Ik liet me door mijn vrienden overal vergezellen, ik was bang dat vroeg of laat iemand mijn leven echt zou verpesten”) sprak de rechter het vonnis uit: een pleidooiovereenkomst van twee jaar zonder de schade te vergoeden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Twee pedofielen hartstikke doodgeslagen in de gevangenis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties