Ontdekking: “Toen ik in Afghanistan was, was Frankrijk voor mij de Eiffeltoren en Parijs, de koningin van steden over de hele wereld. 

Toen ik in Parijs aankwam, schrok ik toen ik ontdekte dat alle zwarte mensen er waren. Ik had het mis, dacht ik, ik ben in Afrika aangekomen, niet in Frankrijk!”

Hij vervolgt met deze verdere onthulling: “In Europa stond ik ook versteld van de vrijheid van vrouwen. In Afghanistan zijn ze allemaal gesluierd en werken ze niet buiten. Ik had nog nooit vrouwen zonder sluier gezien!

Zijn integratie in het tot stand gebrachte proces heeft hij deels te danken aan Marie: “Het verbaasde me niet om genereuze mensen zoals Marie te ontmoeten, concludeerde hij openhartig, want ik weet heel goed dat er aardige mensen bestaan. Is normaal”.

https://twitter.com/sidounours/status/1338939519282929664


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Frankrijk: ‘Vluchtelingen’ volgen een officiële cursus waarin ze leren dat het gastland de duivel is en dat het legitiem is om te stelen, zegt een Syriër

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties