Lesbos: Immigratiecriminelen verkrachten 3-jarig meisje tot bloedens toe

0
328
Lesbos Kara Tepe YouTube

Een medisch onderzoeker op het oostelijke Egeïsche eiland Lesbos moet onderzoeken of een 3 jaar oud meisje dat bewusteloos en bloedend in een badkamer werd aangetroffen in het geïmproviseerde migrantenkamp Kara Tepe op maandag het slachtoffer was van een verkrachting.

Het onderzoek komt nadat artsen die het kind in het medisch centrum van het kamp onderzochten zeiden dat haar verwondingen het gevolg kunnen zijn geweest van verkrachting, meldde de Griekse staatszender ERT op dinsdagochtend.

Na het eerste onderzoek werd het kind overgebracht naar het Vostaneio-ziekenhuis in de hoofdplaats Mytilini, waar ze zal worden gezien door een medisch onderzoeker die de exacte oorzaak van haar verwondingen moet vaststellen.

70% van de seksjihadisten op Lesbos zijn afkomstig uit Afghanistan en nadat ze in september hun kolonistenkamp hadden platgebrand kregen ze van Griekenland en de EU een fonkelnieuw kamp in plaats van dat ze de zee in gedreven werden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Asielcriminelen plunderen Samos na aardbeving

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties