Een 20-jarige Eritreeër zou een 24-jarige verpleegster – zij komt ook uit Eritrea – in Görlitz hebben verkracht. Uiteindelijk was de vrouw in haar eigen braaksel gestikt.

Op 7 december werd de 24-jarige, die net een stage als verpleegster had doorlopen, dood aangetroffen in haar appartement. Uit een analyse van haar mobiele telefoon bleek dat een 20-jarige landgenoot haar eerder had bezocht.

Hij beweert dat het “alleen maar seks” was

Tijdens het politieverhoor raakte de 20-jarige Eritreër in tegenstrijdigheden verstrikt en werd vervolgens gearresteerd. Uiteindelijk bekende hij ook dat hij op de avond van het misdrijf geslachtsgemeenschap had gehad met de inmiddels overleden vrouw. Maar het autopsierapport toont duidelijke sporen van een brute verkrachting. Tijdens het doorzoeken van het appartement van de Eritreeër vonden politie onderzoekers ook bezittingen van de 24-jarige, meldt Wochenblick.

Ze stikte in haar eigen braaksel

Pijnlijke dood: Volgens een bericht in de krant Bild onthulde de autopsie “aspiratie als gevolg van de maaginhoud als de voorlopige doodsoorzaak”. Dus nadat de vrouw op brute wijze is verkracht door de Eritreeër, zou ze zijn gestikt in haar eigen braaksel!

Waar blijft de verontwaardiging?

Het feit dat de vele gewelddaden die steeds vaker door immigranten worden gepleegd niet in de systeemmedia worden besproken, is verontrustend. Op Twitter klaagt twitteraar “Rain Man” dat de staatsomroep zwijgt over de misdaad. Rain Man is ervan overtuigd dat het de rampzalige gevolgen van de ongrondwettelijke massa-immigratie zijn die tot dergelijke gruwelen in Duitsland hebben geleid.

https://twitter.com/hellud123/status/1338581402942664705


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tycho
Tycho
1 jaar geleden

Als je de deur open laat staan komt er vuile lucht binnen!