Het kabinet bereidt een vergaande lockdown voor waarbij bijna alles tot en met 19 januari dicht gaat: van scholen tot niet-essentiële winkels tot musea tot kapsalons tot theaters, melden bronnen in Den Haag aan de NOS.

Het kabinet gaat over tot deze drastische maatregelen omdat het aantal besmettingen hard is opgelopen en de druk op de zorg te groot wordt.

NOS

De afgelopen dagen hadden de media u al voorgemasseerd, zodat u het nu als zoete koek zou slikken.

Het aantal besmettingen loopt op, doordat er meer getest wordt en die testen geven dan ook nog eens vele vals-positieven. In het aantal ziekenhuisopnames is het dan ook niet terug te zien.

Een zwaardere Lockdown dan in het voorjaar, die meer dan een maand duurt terwijl het aantal doden niet in de buurt komt van het voorjaar. Niet alleen is het virus een stuk minder dodelijk geworden, het treft ook een zeer specifieke bevolkingsgroep; ouderen met onderliggende ziekten.

Het midden- en kleinbedrijf wordt om zeep geholpen en u bent verplicht te kopen bij de grote globalisten zoals Amazon. Persoonlijk contact wordt verboden zodat u geen opstand kunt organiseren, contant geld afgeschaft, want dat accepteert Ali Baba niet. Lokale ondernemers over de kling gejaagd, de laatste restjes productiecapaciteit die nog niet naar China verplaatst waren, worden nu voor een habbekrats door dat land opgekocht.

De Lockdowns zullen blijven komen tot u gevaccineerd bent, vrijwillig natuurlijk. Dwang is niet nodig, want als u zich niet laat vaccineren zal de wereld voor altijd voor u op slot zijn. De bijwerkingen worden later bekend gemaakt.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het World Economic Forum schetst hoe het de Coronacrisis wil gebruiken voor de ‘Great Reset’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties