Live bewezen in Oostenrijkse parlement: Cola leidt tot positieve coronatest

0
373

In een vurige parlementaire toespraak hekelde FPÖ-secretaris-generaal Michael Schnedlitz het coronabeleid van de regering. De kosten voor de te dure testmaatregelen zijn hem een ​​doorn in het oog. Hij bewijst live dat de snelle coronatest van de overheid met een positief resultaat reageert op een druppel cola.

Michael Schnedlitz besprenkelde de snelle test met cola op minuut 2 van zijn toespraak – het testresultaat was beschikbaar op ongeveer minuut 5: zijn cola was duidelijk ernstig ziek met de ergste ziekte van de eeuw – Covid-19. Omdat het resultaat positief was. Schnedlitz zei dat hij dezelfde snelle test had gebruikt die wordt gebruikt in de massale tests van de overheid, waarvan bekend is dat ze extreem foutgevoelig zijn.


“Jullie hebben een economische- en sociale crisis veroorzaakt, maar niet de ziekenhuiscapaciteit verhoogd. Jullie behandelen terminale patiënten niet meer, jullie creëren een noodtoestand die ernstigere gevolgen heeft dan het virus zelf, jullie hebben een dictatuur ingesteld, jullie pakken onze grondrechten af, onze vrijheid, de vrijheid van beweging, om onze familie te zien, om onze mening te uiten”, roept de ziedende Michael Schnedlitz haast wanhopig in het Oostenrijkse parlement.

Lees hier alles over Corona.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Totale Lockdown – Alles op slot behalve de immigratie-industrie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties