Italië: Marokkaan besprenkelt zijn vrouw met benzine en probeert haar in brand te steken. “Hij was jaloers”

0
119

De man had vanwege een pathologische vorm van jaloezie geprobeerd haar levend te verbranden door haar met benzine te besprenkelen. Gelukkig mislukte de poging en voor de immigrant, een 32-jarige met een strafblad van Milaan tot aan Casablanca, gingen de deuren van de gevangenis open.

De politie kwam tussenbeide bij het eerste ochtendgloren op donderdag 11 december en brak in in het appartement waar het echtpaar woonde, gelegen in Rogoredo. De operatie kwam tot stand na het zoveelste, gruwelijke geweld dat de Marokkaan tegen haar had gepleegd, met als hoogtepunt de poging haar met benzine in brand te steken.

Een lange reeks geweld

De 28-jarige vertelde de carabinieri dat ze herhaaldelijk het slachtoffer was van brutaal geweld door de man, die ten prooi viel aan een vlaag van ongerechtvaardigde jaloezie. Tot op dat moment had de angst om het slachtoffer te worden van nog ergere represailles dan het geleden geweld het meisje ervan weerhouden hem aan te geven bij de politie.

Besprenkeld met benzine door de Marokkaan

De huiveringwekkende details van de aanval kwamen naar voren uit het verhaal van de partner: de Marokkaan sloeg haar eerst woest na de zoveelste crisis van jaloezie, en op het hoogtepunt van de ruzie zou hij haar hebben besprenkeld met benzine uit een plastic fles, met de ‘intentie om het in brand te steken met een aansteker. Alleen het verzet van het slachtoffer voorkwam het drama.

Een buurman waarschuwde de carabinieri

Tijdens de aanval had Marokkaan de mobiele telefoon van de vrouw in beslag om te voorkomen dat ze om hulp zou bellen. Het was in feite een buurman die de politie belde, gealarmeerd door het geschreeuw dat uit het naburige appartement kwam.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties