De politie in Bielefeld is op dit moment op zoek naar een schijnbaar zeer gevaarlijke onbekende man. Een grote zwarte man beroofde woensdagavond twee jonge Bielefelders – gewapend met een 30 centimeter lange machete.

Een 17-jarige zat met een vriend op een bankje in het Bültmannshofpark toen de vreemdeling naderde. Eerst vroeg hij zogenaamd gewoon om de tijd… Maar toen trok de reusachtige neger een grote machete uit zijn jas en dwong de jongen zijn jas uit te trekken en aan hem te overhandigen. Daarna heeft de goede vriend van Frans Timmermans ze allebei weggejaagd.

Rond 20:20 uur waarschuwde de 17-jarige de politie en beschreef het incident. Hij beschreef de dader als zwart, ongeveer twee meter lang, ongeveer 25 jaar oud en met opvallend dikke lippen. Hij zou Duits hebben gesproken zonder een accent. Een huiszoeking in de buurt van de plaats van het misdrijf heeft geen succes gehad – de politie vraagt om informatie.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Engeland: Import-Afrikaan valt auto aan met machete terwijl gezin er in zit

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties