Oostenrijk: Ontvoert 6-jarig meisje uit haar ouderlijk huis en gooit haar in de ijskoude rivier

0
211

Afgelopen vrijdag verdween een zesjarig meisje uit het appartement van haar ouders in de binnenstad van Halle an der Saale. De zondag erna werd het meisje uit de ijskoude Saale gered door alerte joggers. Ze werd eerder door een onbekend persoon in haar pyjama door de binnenstad gedragen.

Zondagmorgen rond 8.30 uur hoorden twee joggers (leeftijd: 22, 45 jaar) in de Saale in Halle bij de meubelzaak Lührmann om hulp schreeuwen. Even later zagen ze het kleine blonde meisje in de rivier drijven, bericht Wochenblick.

Ze aarzelden niet: een van de mannen sprong onmiddellijk in de ijskoude rivier om het meisje te redden. De andere jogger hielp hem. Nu ligt de zesjarige in het ziekenhuis. Ze maakt het onder de omstandigheden goed.

Hij heeft haar eenvoudig in de rivier gegooid

Het Openbaar Ministerie is er zeker van dat er een misdrijf is gepleegd. Ondertussen zijn er compositiefoto’s van de dader beschikbaar. Hij zou het meisje op vrijdag uit het huis van haar ouders hebben ontvoerd. Getuigen zagen hem het kleine meisje, dat alleen gekleed was in een pyjama m, door het stadscentrum van Halle dragen. Daarna moet hij haar in de rivier de Saale hebben gegooid. Wat er eerder is gebeurd en hoe de man het meisje heeft kunnen ontvoeren, wordt nog steeds onderzocht.

Intussen heeft de politie compositietekeningen gepubliceerd (zie boven).


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Oostenrijk: Afghanen leiden verkrachtingsstatistieken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties