In een video die online werd verspreid, maar later werd verwijderd van sociale media in China, vertelt een Chinese hoogleraar economie over de Verenigde Staten, Donald Trump en Joe Biden. Het komt erop neer dat China, samen met bondgenoten in de Verenigde Staten, ervoor zorgde dat Biden de verkiezingen won, aangezien hij veel gunstiger is voor China.

De video heeft de aandacht getrokken van Tucker Carlson op Fox News, die president Trump op twitter plaatste.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1336161955845959680

De professor beschrijft hoe voordat Trump aan de macht kwam, er mensen waren in de top van de Verenigde Staten die in handen waren van China. Maar na 2016 veranderden de dingen toen Trump niet kon worden gecontroleerd. Carlson gelooft dat dit de reden is waarom Amerikaanse politici zo lang zo terughoudend zijn geweest om tegen China op te treden en hen vrijelijk Amerika te laten verwoesten en leegplunderen, schrijft Samhallsnytt.

De onderdelen van de stemmachines kwamen uit China

Toen Trump een onoverkomelijk obstakel bleek, werd het voor de Amerikaanse elite tijd hem te vervangen bij de verkiezingen.

De professor meldt ook dat Trump heeft geklaagd over de banden van Joe Biden’s zoon, Hunter, met China – waarvan hij ook bevestigt dat ze bestaan. Dit is volgens Carlson de reden waarom de internetgiganten er alles aan deden om de onthulling over Hunter Biden en zijn laptop voor de verkiezingen te censureren.

Lees hier alles over de Amerikaans verkiezingen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Documenten onthullen hoe de Biden-misdaadfamilie militaire geheimen aan het Chinese leger verkocht

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties