2 megakerken in Californië worden omgedoopt tot “stripclubs” zodat ze open kunnen blijven tijdens de Lockdown

0
420

De predikanten van twee kerken in Californië deden een gezinsvriendelijke “striptease” in hun diensten op zondag, waarbij ze hun stropdassen verwijderden om de spot te drijven met de sluiting van kerken door de staat, terwijl stripclubs open mogen blijven.

Pastor Jurgen Matthesius van Awaken Church in San Diego plaatste een video op Instagram dat hij zijn stropdas voor de ogen van zijn gemeente afdoet.

“Strip Clubs (Kerken niet) zijn vrijgesteld van de COVID lockdowns, en worden door onze gouverneur als essentieel beschouwd!” zei Matthesius in zijn functie. “Dus… hebben we besloten dat we nu gezinsvriendelijke stripclubs zijn! (Waar we de duivel strippen van zijn greep, macht en autoriteit over het leven van de mensen!)”

Eerder deze maand oordeelde een rechter in Californië dat stripclubs het recht hebben om te heropenen, terwijl kerken gedwongen worden om gesloten te blijven. In reactie daarop zei voormalig gouverneur van Arkansas Mike Huckabee op Fox News dat kerken zouden moeten heropenen als een ,,tijdelijke stripclub.”

“Kerken moeten aankondigen dat hun voorganger tijdens de preek een kledingstuk uit zal trekken waardoor het een tijdelijke stripclub wordt, zodat de mensen naar de kerk kunnen gaan”, zei Huckabee.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier meer over Lockdowns.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Ernstige bijwerkingen gemeld voor covid-vaccin

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties