De politie van Birmingham jaagt op twee verschillende verkrachters die dinsdagavond hetzelfde vijftienjarige meisje hebben verkracht tijdens twee verschillende verkrachtingsaanvallen. Het meisje was met een vriendin op het Witton-station in Birmingham toen ze werd ontvoerd door een man en verkracht in een afgelegen gebied nabij het station.

Direct na de verkrachting liet het wanhopige meisje een auto stoppen om hulp te vragen. Ze stapte in de auto en werd toen opnieuw verkracht – dit keer door de man waarvan ze dacht dat die haar zou helpen.

De eerste man is Aziatisch, met een lichte huid, bruine ogen, mager postuur en ongeveer 1,8 meter lang. Hij droeg een grijs trainingspak, zwarte sportschoenen en is begin twintig
De tweede man is ook Aziatisch en in de twintig. Hij is ongeveer 1,5 ft 6 inch tot 5 fit 7 inch lang, heeft een groot postuur, een strakke baard en droeg een blauwe trui en een zwarte spijkerbroek.

Tony Fitzpatrick van de British Transport Police verklaarde:

“Het was een vreselijke ervaring voor dit jonge meisje en we hebben speciaal opgeleid personeel om haar te ondersteunen.”
“Nu is het belangrijk dat we precies onderzoeken wat er daarna gebeurde om de aanvallers te identificeren. Mijn rechercheurs zijn bezig met het beoordelen van materiaal van alle beschikbare bewakingscamera’s. Tegelijkertijd zijn we erg geïnteresseerd in het spreken met eventuele getuigen ».

Alleen de totale afwezigheid van empathie kan ertoe leiden dat een man een 15-jarig meisje verkracht dat na een verkrachting hulp en bescherming zoekt. Het is volkomen onmenselijk. Maar we zien het keer op keer met de import-Paki’s in Groot-Brittanië. Deze meisjes hebben geen waarde. Ze zijn gewoon een stuk vlees dat je kunt nemen en mee doen wat je maar wilt omdat ze blank zijn.

*Archief artikel – juli 2017


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties