Orleans: Een 22-jarige Algerijnse vrouw wordt gedurende drie maanden ontvoerd en geslagen door drie mannen, waaronder haar man

0
198
Een 22-jarige jonge vrouw zat wekenlang vast in een woning aan de rue Charles le Chauve. (Google-streetview)

Een 22-jarige vrouw beleefde wekenlang een vreselijke beproeving in Orléans (Loiret). Ze zou het slachtoffer zijn geweest van geweld door drie mannen, waaronder haar echtgenoot, terwijl ze in een appartement was opgesloten.

De feiten zouden drie maanden hebben geduurd. De politie heeft maandagavond rond 21.15 uur een einde gemaakt aan de marteling van een 22-jarige Algerijnse vrouw, bericht France Bleu. Deze laatste werd afgezonderd in een appartement aan de rue Charles le baluve, in de wijk Blossières in Orléans. Het slachtoffer is erin geslaagd om te bellen, nadat zij een telefoon had gevonden.

Omdat ze de alarmnummers in Frankrijk niet kende en slecht Frans sprak, belde ze een aantal van haar familieleden in Frankrijk en Algerije. Deze hebben vervolgens contact opgenomen met de politie. Maandagavond kreeg de politie van het politiebureau van Orléans vervolgens verschillende telefoontjes van met name hun collega’s in Lyon en Rouen. Er werd een onderzoek gestart.

Heel snel probeerden ze de verblijfplaats van het slachtoffer te achterhalen. Het was dankzij de geolocatie van de telefoon dat de onderzoekers haar spoor vonden. De ambtenaren gingen naar de 9e verdieping van dit gebouw. Ze vonden de 22-jarige die bij haar schoonvader, een 57-jarige Algerijn, die verantwoordelijk was voor haar bewaking. Hij werd gearresteerd.

De 22-jarige echtgenoot van het slachtoffer werd vervolgens gearresteerd op zijn werkplek in een andere stad in Loiret. De 19-jarige zwager werd dinsdagochtend op zijn beurt gearresteerd op beschuldiging van deelname aan deze ontvoering.

De jonge vrouw was aangekomen uit Algerije, waar ze drie maanden eerder was getrouwd. Ze zou door de drie mannen zijn blootgesteld aan geweld, naast dat ze gedwongen werd vastgehouden in deze accommodatie. Ze mocht maar één keer per week uitgaan, om met haar man te gaan winkelen.

Bovendien vertoonde ze sporen van mishandeling en is opgenomen in het ziekenhuis van Orleans. De drie verdachten werden woensdagmiddag in hechtenis genomen voordat ze naar de aanklager werden verwezen. Ze ontkennen alles.

Ze worden vervolgd voor mishandeling en vrijheidsberoving en zullen aanstaande vrijdag worden berecht bij de rechtbank van Orléans. De echtgenoot van het slachtoffer werd in voorlopige hechtenis genomen in afwachting van het proces. De andere twee verdachten zijn onder gerechtelijk toezicht vrijgelaten.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Franse geheime dienst: We staan tegenover massa’s mohammedanen die ons willen vernietigen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties