Frankrijk, Zweden, Duitsland en andere Europese landen zijn op weg om verkrachting door immigranten te legaliseren omdat het “hun cultuur” is.

Hoe verbijsterend dit ook mag lijken, het recente aantal verkrachters dat zware straffen ontloopt suggereert dat er al een precedent in werking is om verkrachting door immigranten te decriminaliseren omdat ze de westerse wetten omtrent verkrachting “cultureel niet begrijpen” en het woord NEE ook niet.

In het kort; verkrachtingen door immigranten worden gebagatelliseerd als “cultureel onbegrip” en op die manier krijgen de slachtoffers nooit gerechtigheid, wat er in feite op neer komt dat legalisering van verkrachting eigenlijk al een feit is, schrijft Infowars.

Bijvoorbeeld, een Duitse rechter ontsloeg een Turkse drugsdealer van verkrachting ondanks dat die elk woord van het 23-jarige slachtoffer geloofde, omdat volgens de rechter wat het slachtoffer “als een verkrachting ervoer”, inclusief dat haar hoofd tussen twee bedpoten in geramd werd, in Turkije “cultureel” gezien wordt als een beetje “wilde” seks.

De aanklager gaf toe dat het voor het slachtoffer als een schok overkwam, volgens de Märkische Allegemeine, aan de andere kant was er geen veroordeling mogelijk omdat er geen bewijsbare intentie was van verkrachting door de dader.

De Turkse man beweerde dat hij helemaal geen verkrachting zou kunnen plegen omdat hij een moeder en een zuster heeft.

“Het linkse narratief heeft oorspronkelijke Duitsers zo geïndoctrineerd dat hun multiculturele respect en bureaucratisch conformisme zelfs in staat is om wat zonder twijfel verkrachting is om te draaien tot een beledigende culturele vraag, een vraag waarop zowel de rechtsprekende autoriteit als de verkrachtte vrouw JA op antwoordden. Al was het bewijs duidelijk, er was geen onenigheid over, maar het werd afgedaan als een etnisch misverstand”, zoals Damian Black van Return of Kings opmerkt.

Dit beperkt zich niet tot Duitsland alleen. Zoals Dissident berichtte, werd in Engeland het slachtoffer van een groepsverkrachting zelfs beschuldigd van racisme toen ze het waagde aangifte te doen.

Onderstaande artikelen uit het recente verleden hier op Dissident illustreren het gelijk van de stelling in de titel.

*Archief artikel – mei 2017


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Verkracht haar omdat hij gedeporteerd moest worden: “Het was de laatste dag en ik moest lol hebben”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Digital Overlord
Digital Overlord
3 maanden geleden

Dit is overduidelijk cultureel Marxisme. Immers, het staat in de lijst van tactieken om de strategie van cultureel Marxisme uit te voeren.

Nummer 8 op de lijst van tactieken valt te lezen:
8. An unreliable legal system with bias against victims of crime.

“Een onbetrouwbaar rechtssysteem met bias TEGEN slachtoffers van misdaden.”

http://billmuehlenberg.com/2009/05/11/the-frankfurt-school-and-the-war-on-the-west/