Verkiezingen VS: Youtube verwijdert nu video’s waarin wordt beweerd dat er sprake is van massale fraude of wijdverbreide fouten

0
281

Ons belangrijkste doel in het verkiezingsseizoen was ervoor te zorgen dat we mensen in contact brengen met gezaghebbende informatie en tegelijkertijd het bereik van verkeerde informatie te beperken en schadelijke inhoud te verwijderen. Het werk hier is nog steeds gaande en we wilden een update geven.

[…]

Gisteren was de deadline voor het veiligstellen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en genoeg staten hebben hun resultaten gecertificeerd om een ​​gekozen president te bepalen. Dat is de reden waarom we beginnen met het verwijderen van inhoud die vandaag (of op enig moment daarna) is gepost en die mensen zou misleiden door te beweren dat wijdverbreide fraude of fout de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 heeft veranderd., in overeenstemming met onze historische benadering van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. We verwijderen bijvoorbeeld video’s waarin wordt beweerd dat een presidentskandidaat de verkiezingen heeft gewonnen vanwege wijdverbreide softwareproblemen of telfouten. We beginnen vandaag met de implementatie van dit beleid en zullen het de komende weken versterken. Zoals altijd kunnen verslagen en commentaren over deze zaken op onze site blijven staan ​​als de educatieve, documentaire, wetenschappelijke of artistieke context voldoende is.

We begrijpen de noodzaak van een grondige evaluatie van ons verkiezingsgerelateerde werk. Onze teams werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we een evenwicht vinden tussen een breed scala aan politieke discussies toestaan ​​en ervoor zorgen dat ons platform niet wordt misbruikt om aan te zetten tot de verspreiding van schadelijke foutieve informatie. We verwelkomen de lopende debatten en discussies en zullen blijven samenwerken met experts, onderzoekers en organisaties om ervoor te zorgen dat ons beleid en onze producten aan dit doel voldoen. En zoals altijd zullen we de lessen die we uit deze verkiezingen hebben geleerd, toepassen op onze voortdurende inspanningen om de integriteit van verkiezingen over de hele wereld te beschermen.

Officiële YouTube-blog

Lees hier alles over de Amerikaanse verkiezingen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Het computersysteem dat stemmen van Trump aan Biden toewijst wordt gebruikt in 30 staten en de onderdelen komen uit China

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties